Hvordan sette musikken på en Blackberry-telefon

Hvordan sette musikken på en Blackberry-telefon


Kaste at dedikert MP3-spiller av deg. Blackberry-smarttelefonen kan lagre og spille av alle typer musikkfiler. Overfør musikk på din Blackberry ved hjelp av enten Windows 8 File Explorer eller Blackberry Link programmet som fulgte med enheten.

Bruksanvisning

Transfer Bruke Blackberry Link

1 Koble Blackberry-enheten til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med telefonen og vente på Blackberry Link for å starte på datamaskinen. Hvis du ikke har link på datamaskinen, kan du laste ned og installere den gratis fra Blackberry hjemmeside (lenke i Resources).

2 Klikk på "Musikk" -kategorien i Blackberry Link og velg sporene du ønsker å overføre til din Blackberry. Hold nede "Ctrl" -tasten for å velge flere spor eller album. Klikk på ikonene under All Music overskriften for å sortere musikken etter artistnavn, albumnavn, sjanger eller spilleliste.

3 Dra og slipp den valgte musikken på enhetsikonet nederst Link vinduet. Navnet på dette ikonet er diktert av navnet på Blackberry-enheten. Hvis du bruker en Z10, for eksempel, vil ikonet være merket "Z10".

Overfør Bruk File Explorer

4 Koble Blackberry-enheten til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med telefonen. Lukk Blackberry Link programvaren hvis det åpnes automatisk.

5 Start File Explorer på datamaskinen, og bla deg frem til mappen som inneholder musikken du vil overføre til din Blackberry. Den raskeste måten å åpne File Explorer er å trykke "Windows-E".

6 Marker all musikken du ønsker å overføre og trykk "Ctrl-C" for å kopiere den til utklippstavlen på datamaskinen. Klikk på Blackberry-ikonet på listen over flyttbare enheter som vises i File Explorer og åpne mappen Musikk. Trykk "Ctrl-V" for å lime inn musikkfiler i denne katalogen på din Blackberry.

Hint

  • Når du bruker Blackberry-Link, overvåke linjen øverst på skjermen for å se hvor mye plass som er tilgjengelig på enheten din. Den blå delen av søylen viser hvor mye musikk er på enheten. Mengden av total ledig plass igjen vises på høyre side av stolpen.
  • Du kan kjøpe og laste ned musikk direkte fra Blackberry World-applikasjonen på Blackberry-enheten. I tillegg er flere tredjeparts musikk apps er tilgjengelig for bruk på enheter som kjører Blackberry 10.