2006 Chrysler Sebring Specs

2006 Chrysler Sebring Specs


Chrysler Sebring er en mellomstor bil som er tilgjengelig som en sedan, coupé og cabriolet. Ifølge Motortrend.com Sebring selges for $ 20 055. 2006 Sebring er den siste oppføringen av den andre generasjonen av Sebrings og har forskjellige spesifikasjoner, avhengig av trim.

Motor ytelse og økonomi

Den 2006 Sebring har en 2,4-liter, 2429 kubikkcentimeter motor med 150 hestekrefter. Den Sebring får 22 miles per gallon i byen og 30 miles per gallon på motorveien. Den Sebring har en multi-point injeksjonsdrivstoffsystem som tar blyfri gass i sin 16-liters tank.

Suspensjon og sikkerhet

Den 2006 Sebring har to skivebremser som bruker ventilerte skiver for raskere avkjøling. Med en egenvekt på 3.172 pounds, har Sebring uavhengig fjærben foran, med en stabilisator bar og spiralfjærer. Den multi-link bakhjulsoppheng har også spiralfjærer for overlegne kjøreegenskaper. Bilen har også en startsperre som hindrer bilen i å kjøre hvis det er hot-kablet.

Utvendige mål og funksjoner

2006 Sebring er 190,7 inches lang og 70,6 inches bred. Bilens høyde er 54,9 inches og akselavstanden er 108 inches. Sebring er bygget med kroppen side molding og støtfangere som matcher fargen på bilens panel. Halogen pære frontlykter, varmereflekterende glass, perle maling, bakre vindu defogger og automatiske Vindusviskere er også inkludert.

interiør funksjoner

2006 Sebring interiør inkluderer en 12-volts strømuttak, klimaanlegg, AM / FM-radio, CD-spiller, 16 kubikkfot av bagasjerommet last plass, falming innvendig lys, foran og bak koppholdere, et førersete med korsryggstøtte, en -Touch strøm vinduer og servostyring. Den Sebring seter maksimalt fem personer, og det er en høyttaler i hvert hjørne av bilen.