2005 Trailblazer Spesifikasjoner

Den Trailblazer er en mid-size SUV fra amerikanske bilprodusenten General Motors. GM solgte Trailblazer mellom 2002 og 2009 gjennom sin Chevrolet divisjon sammen med mindre Blazer SUV. For 2005 kunne sjåfører velger Trailblazer i en av to trim nivåer (LS og LT) og som enten bakhjulsdrift eller firehjulsdrift modell.

Oppsett

Den 2005 Trailblazer bruker en front motor / bakhjulsdrift, eller foran motor / firehjulstrekk layout. Med firehjulstrekk-versjonen, drivere kontrollere firehjulstrekk med en elektronisk bryter. Begge modellene har motoren montert i en langsgående posisjon under panseret, parallelt med lengden av kjøretøyet. Den Trailblazer har fire dører med plass til fem med front bøtte seter og en bakre benk. Drivere kan få tilgang til bagasjerommet via en bakluke.

mekaniske spesifikasjoner

Hver 2005 Trailblazer har fire hjul skivebremser med anti-lock oppbremsing. Den bruker også en rustfri eksos system og tannstangstyring. Suspensjonen inneholder en kort og lang arm i front med sjokk og spiralfjærer, og en multi-link bakhjulsoppheng med sjokk, spiralfjærer og en anti-roll bar.

drivverk

Både base LS-modellen og opp-nivå Trailblazer LT bruker samme motor og girkasse konfigurasjon, er motoren en 4,2-liter, inline sekssylindret bensinmotor med doble overliggende kamaksler og en boring og slaglengde på 3,66 inches av 4,02 inches. Denne motoren kan produsere opp til 275 hestekrefter ved 6000 rpm og 275 ft-lb dreiemoment på 3600 rpm. Det er sammenkoblet med en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. For bakhjulsdrift Trailblazer, produserer denne kombinasjonen en anslått drivstofføkonomi av 16 miles per gallon i byen kjøring og 21 mpg på motorveien. Den Trailblazer firehjulstrekk får 15 mpg og 20 mpg, henholdsvis.

dimensjoner

2005 Trailblazer faller i mid-size SUV kategori med sine 191,8-tommers lengde og 113-tommers akselavstand. De fremre og bakre spor måle 63,1 inches og 62,1 inches, henholdsvis. Den Trailblazer veier mellom 4,400 lb og 4.600 lb, med firehjulstrekk modell tyngre enn bakhjulsdrift versjon. Begge modellene har en 22-gallon drivstoff tank, 80,1 kubikkfot lastevolum og kan slepe en tilhenger som veier mer enn 6000 pund