2005 Pontiac Grand Prix radio AUX Location

2005 Pontiac Grand Prix radio AUX Location


2005 Pontiac Grand Prix kommer i fire utstyrsnivåer som inneholder ett av tre stereoanlegg. Den første tilbudet radio og CD-avspilling, inkluderer den andre MP3-kompatibilitet og den tredje er en seks-platers CD-spiller og radio. Alt produsert av Monsoon, de har en "CD Aux" -knappen som fører til stereo for å spille inn CD. Tilsvarende slår "Band" -knappen mellom FM1, FM2 og AM, med tillegg av XM1 og XM2 hvis du har XM Satellite Radio.

Bruksanvisning

Radio / CD og radio / CD / MP3 stereoanlegg

1 Sitt ned i førersetet av 2005 Grand Prix. Se på det digitale displayet på stereoanlegget.

2 Kontroller at radioens skjermen er i øvre venstre hjørne av stereo med bare en CD utløserknapp og CD-sporet over den. Mens standard radio / CD-spiller og radio / CD-spiller / MP3 stereoanlegg har samme layout, seks-platers CD-skifter layout har forskjellige knappeplassering.

3 Se direkte til høyre på skjermen for å finne en horisontalt lang knapp med ordet "Søk" og to piler. Til høyre for Seek pilen øverst er "Band" -knappen, som veksler mellom radiofrekvenser. Direkte under "Band" er "CD Aux", som forteller stereo for å spille inn CD.

Six-disc CD-veksler

4 Sitt i førersetet og se på digital skjerm som viser klokken og lydinformasjon.

5 Sørg for at det er seks knapper rett over skjermen nummererte én til seks. Ved å trykke på en av disse knappene vil bytte til den innsatte i det sporet CD.

6 Se etter en horisontalt lenge knappen rett under skjermens nedre venstre hjørne. På høyre side er "CD AUX" -knappen, mens venstre side er "BAND".

Hint

  • Hvis du har rattet lydkontroller i 2005 Grand Prix, kan du også trykke på "BAND" -knappen her. Den "spille" -ikonet har samme funksjon som stereo er "CD AUX" -knappen.
  • Ingen av stereoanlegg som inngår i 2005 Grand Prix har aux-inngang porter (for å koble til eksterne lydkilder som fysiske MP3-spillere). Versjonen i stand til MP3-avspilling gjør det ved hjelp av CD-er med MP3-filer på dem.