2005 Hyundai Accent Spesifikasjoner

2005 Hyundai Accent er en subcompact bil som hadde en produsentens veiledende pris (MSRP) fra $ 9999 til $ 11649 da den var ny. Den 2005 Accent ble tilbudt enten som en firedørs sedan, tre-dørs kombi eller fem-dørs kombikupé. Bilen er kjent for sin drivstofføkonomi og rimelig pris. Den Accent er den minste bilen i Hyundai lineup.

Opptreden

2005 Hyundai Accent har en 11,9-gallon blyfri bensin tank og har anslått drivstofføkonomi av 29 miles per gallon i byen og 33 på motorveien. En flerpunkts injeksjon drivstoffsystemet leverer drivstoff til motoren, som er en firesylindret, 1,6-liters inline som leverer 1599 cc med en 76,5 mm boring, 87 mm slaglengde og en dobbel-overliggende kamaksler.

Håndtering og oppheng

2005 Hyundai Accent har to skivebremser med ventilerte skiver, plassbesparende stålfelger og hjuloppheng foran selvstendig med et stabilisatorstag og spiralfjærer. Den multi-link bakhjulsoppheng uavhengig har også et stabilisatorstag og spiralfjærer.

Interiør

2005 Hyundai Accent har servostyring, fører og passasjer-side kollisjonsputer, en turteller, et ventilasjonssystem, AM / FM stereo kassettspiller, fire høyttalere og en ekstern drivstoffutløserknappen. Andre interiør funksjoner inkluderer klut seter, tepper, to foran bilbelte og tre baksetebelter, et forsete midtarmlene, sprette ut koppholdere og front- og senterkonsoll. Elektriske vinduer og låser er valgfrie. 2005 Accent dimensjoner inkluderer 38,9 inches av foran takhøyde og 38 inches av bakre takhøyde, 42,6 inches av foran benplass og 32,8 inches benplass bak og et indre volum på 88 kubikkmeter.

Ytre

2005 Hyundai Accent har blank maling og kjøretøy-farget støtfangere foran og bak, kroppen side molding, justerbare utvendige speil, halogen pære frontlykter, en fast bakvinduet med defogger og vindusviskere med variabel periodisk tørke innstillinger. Bilen er 65,7 inches bredt, 54,9 inches høy og 166,7 inches lang.

standard~~POS=TRUNC

2005 Hyundai Accent har koppholdere, strømuttak, en folding baksetet og hjulkapsler standard.

alternativer

Dialekten er valgfrie funksjoner inkluderer aircondition, AM / FM CD-spiller, elektriske vinduer og låser, nøkkel elektriske låser, seks-høyttaler oppgradere, ABS-bremser, teppebelagte gulv matter, skvettlapper, en koffert lastenett, en bakre solseil og hjulet låser.