2005 Accord Dash Removal

Dashbordet på 2005 Honda Accord huser flere av bilens elektriske enheter som radio, HVAC-enheten og instrumentpanelet. Tilgang til noen av disse enhetene krever fjerning av dashbordet. Bytte dashbordet eller installere en ny dashbord krever også fjerning av den gamle. Fjerne dashbordet på en 2005 Accord er en involvert prosess som kan ta opptil en time.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren på Accord off. Løft panseret og rekvisitt åpen med hette støtte stang. Fjern den negative terminalen fra batteriet med en pipenøkkel.

2 Åpne hanskerommet og ta ut innholdet. Fjern skruen på siden av hanskerommet med en stjerneskrutrekker. Fjern de to skruene på undersiden av hanskerommet. Løft ut hanskerommet og ta den ut av bilen.

3 Roter skiftende knotten mot klokken for å fjerne det. Løsne de fire hjørne skruene på skiftende stasjonen og trekk den ut av bilen. Fjern de to skruene som fester midtkonsollen på plass og trekk den ut av bilen.

4 Fjern de tre skruene på undersiden av den øvre dash trim, over instrumentpanelet. Fjern de to skruene som fester hver luftventilen. Fjern de fem skruene på nedre dash trim.

5 Lirke ut de to skruene dekker på venstre kant av dashbordet trimme helt til venstre for rattet, ved hjelp av en flat skrutrekker. Fjern de to eksponerte skruer med en stjerneskrutrekker. Gjenta prosedyren på den andre siden av dashbordet.

6 Trekk opp på dashbordet så langt du kan. Dette vil avsløre tre elektriske kontakter på midtkonsollen som fører til radio, sigarettenneren og HVAC-enhet. Koble disse kontaktene ved å trekke dem av enhetene. Fjern dashbordet fra kjøretøyet.

Hint

  • Det er svært viktig at du kobler fra batteriet før du begynner denne prosedyren. Ikke hopp over trinn 1. Unnlatelse av å koble fra batteriet kan føre til at airbag å distribuere under dash fjerningen og alvorlig personskade kan inntreffe.