Hvordan selge en bil og endre tittelen

Hvordan selge en bil og endre tittelen


Det er viktig å foreta en full tittel overføring av et kjøretøy når du skifter eierskap for å sikre at den forrige eieren ikke lenger har ansvar når bilen har skiftet eier. I tillegg til å bestemme prisen, og arbeider med valutaveksling, må du vurdere papirene involvert for å fullføre overføringen av eierskap. Selge en bil er en ganske enkel prosess hvis du blir informert og følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Bestem prisen du ønsker å be om ditt kjøretøy. Hvis du trenger hjelp til å bestemme prisen, ta kontakt med Kelley Blue Book og vurdere andre oppføringer for samme merke og modell i samme stand. Innenfor rimelighetens grenser, gi deg selv litt forhandling med prisen eller listen prisen som "fast".

2 Liste bilen gjennom en av mange veier åpne for salg av biler. Mange plasserer annonser i aviser, eller på nettsteder Craigslist eller eBay. Du kan også plassere informasjonen i vinduet for folk å se når du er parkert i hovedområder. Sørg alltid for å ha tillatelse når parkere bilen på offentlig eiendom.

3 Skaffe kontanter eller sertifisert sjekk fra en kjøper for din egen beskyttelse. Ikke godta personlige sjekker eller noe som er post datert. Be om å få se førerkort for alle som selv ønsker å prøvekjøre bilen.

4 Meld over tittelen til kjøper og fullføre bilen overføring varsel. Lage kopier av alle papirene for deg selv og kjøperen. Kontroller at "som den er" tilstanden er forstått skriftlig og undertegnet av begge parter for å eliminere eventuelle problemer senere.

Hint

  • Pass på at du si opp forsikringen etter at bilen er solgt og at alle eiendeler fjernes fra kjøretøyet.