2004 Honda Shadow Aero Specs

Flere Honda Shadow modeller, for eksempel Sabre og American Classic Edition, var inspirasjon for 2004 Honda Shadow Aero. Markedsført mot nybegynnere og reentry nivå sjåfører ble Shadow serien opprinnelig tenkt som en erstatning til Honda Rebel-serien. Etter suksessen med den bestselgende Honda Shadow ACE ble 2004 Honda Shadow Aero redesignet for å gi den en ny retro utseende og en stor cruiser følelse.

Model design

Offisielt kjent som Honda VT750 Shadow Aero, har dette cruiser sykkel i full størrelse titt heves av sine lange bakskjermene. Dens setehøyde er 25,9 inches og akselavstanden er 64,5 inches. Fothvilere foran er montert fremover for en cruiser utseende. Akselerasjon er strategisk satt inn i drivstofftanker for å legge til klassisk retro preg. Det ble utgitt i flere farger, inkludert svart, rød, mørk rød, sølv metallic og perle blå.

motorytelse

Sykkelens 745cc motoren er en innovativ V Twin firetakts med to sylindre arrangert i en V-konfigurasjon, effektivt redusere motorvibrasjoner. Den er laget med et enkelt overliggende kamaksler (SOHC), med tre ventiler per sylinder. Den har en boring og slaglengde på 3,1 x 3,0 inches, og dens kompresjonsforholdet er 9,6: 1. Den kommer også standard med en flytende kjølesystem. Dette cruiser sykkel er også utstyrt med en femtrinns girkasse og en kardang overføring. The Shadow Aero kom også standard med en 14-liters bensintank. Dens gjennomsnittlig drivstofforbruk er vurdert på 48 MPG på en motorvei, og 38 MPG byen.

Suspensjon, Dekk og Priser

The Honda Aero frontoppheng er en nonadjustable 41,0 mm konvensjonell gaffel, mens bakhjulsopphenget har to støt med fem-plassering våren forhåndsinstallert justeringsmuligheter. Bremsesystemet omfatter en enkelt plate med to-stempel caliper håndtak på forsiden og et ekspanderende trommel på baksiden. Den leveres standard med en 120/90 HR17 forhjul og et 160/80 HR15 bakhjul. Aero kommer også standard med side saddlebags og en frontruten.