2004 Honda Civic Spesifikasjoner

Honda Civic er en av Hondas mest populære og bestselgende modeller, fungerer som den kompakte, entry-level modell. I 2004 ble det tilbudt sedan, coupé og sedanmodeller, i flere forskjellige trimme nivåer, inkludert en hybrid modell som ble introdusert i 2003 årsmodell. Den 2004 Civic fikk en liten redesign av det fremre og bakre støtfangere.

motor alternativer

Tre forskjellige motoralternativene var tilgjengelig for 2004 Civic. Hybrid modellen kom utstyrt med en 1,7-liters rekkefiresylindret motor som brukes komprimert naturgass og bensin for å oppnå bedre drivstoffeffektivitet. Grunnmodellen motor generert 100 hestekrefter og 98 fot-pounds av dreiemoment. En oppgradering fra grunnmodellen var en 1,7-liters rekkefiresylindret motor som drives på bensin bare produserer 115 hestekrefter og 110 fot-pounds av dreiemoment. Den kraftigste motoren alternativet var en 2,0-liters rekkefiresylindret motor som produserte 160 hestekrefter og 132 fot-pounds av dreiemoment. Med unntak av Si, alle versjoner av Civic var tilgjengelig med automatgir, fem-trinns manuell eller en kontinuerlig variabel automatgirkasse, som var standard utstyr på Civic Hybrid.

utvendig Specs

Flere forskjellige utvendige varianter av Civic var tilgjengelige i 2004. En to-dørs coupé fungerte som base modell, mens en firedørs sedan tilbudt litt mer innvendig plass. I tillegg er en kombi-versjon var tilgjengelig, men bare med prestasjonsbasert Si trimme nivå. Den coupe-versjonen av Civic hadde en 174,7-tommers lengde og en 103,1-tommers akselavstand. Den sedan Civic hadde en 174,6-tommers lengde og samme 103,1-tommers akselavstand. Kombi dimensjoner var litt mindre, med en samlet lengde måler 165,8 inches og en akselavstand som målte 101,2 inches.

Interiør spesifikasjoner og funksjoner

Alle Civic modeller tilbys standard sitteplasser for opp til fem passasjerer. Funksjoner som klimaanlegg og skinn interiør var valgfritt. Fronten hadde 39 inches av headroom og 42,5 inches av beinplass i kupé og sedanmodeller. Den sedan-versjonen tilbudt litt mer innvendig plass, med 39,8 inches av headroom og 42,2 inches av beinplass i front og 37,2 inches av headroom og 36 inches av beinplass i baksetet.