2003 Winnebago Itasca Spirit Specs

Den 2003 Winnebago Itasca Spirit er en av de mindre bobil som er produsert av Winnebago. Enhetens størrelse er attraktiv for mange bobiler som ikke ønsker de utfordringene som kan oppstå med å drive en stor motor coach, eller som ikke trenger så mye plass. Mens 2003 Winnebago er mindre enn mange av de andre bobiler der ute, er det også mer manøvrerbare og kjører på vanlig bensin, noe som kan gjøre fyre opp mindre av en hodepine.

Motor

Motoren på 2003 Winnebago Itasca Spirit bobil er en Ford V10. Transmisjonen er en automatisk for å gi enkel håndtering av RV uten at føreren trenger å bekymre seg for giring. Den 2003 Winnebago Itasca Spirit er bygget på en E450 Ford chassis. Motoren på denne mindre RV går på vanlig bensin, og høyden på 2003 Winnebago Itasca Ånd vil passe lett ved siden av noen bensinpumpene, noe som gjør drivstoff-ups enkel.

eksterne Fasiliteter

Den 2003 Winnebago Itasca Ånd kommer med en generator som gir strøm til RV uten at motoren å kjøre. Generatoren er en 4KW Onan, som er permanent koplet til RV elektriske systemet og er tilgjengelig gjennom et av lagringsrommene på utsiden av Winnebago kroppen. En ferskvannstank kan lagre vann til bruk inne i RV for dusjer og andre formål som krever vann. To sideglass gir ekstra plass når 2003 Winnebago Itasca Spirit er parkert. Forsiden lysbildet er i stuen, og den andre er i soverommet området.

interne Fasiliteter

Inside, gir 2003 Winnebago fleste av hjemmets bekvemmeligheter, selv om de kan bli redusert i størrelse. Ovnen har fire gassbrennere for å lage mat på. Vasken er en dobbel-brønn vask, men det er mindre enn en tradisjonell husholdning kjøkkenbenken. Den dinette Området ligger på motsatt side av forsiden raset, som gir spiseplass en åpen følelse. En mikrobølgeovn og kjøleskap fullføre kjøkkenet området, og en sofa som glir med forsiden lysbilde gir ekstra lounging plass. En TV med en DVD-spiller innebygd ligger i overhead underholdningssenter. Opptil seks personer kan sove i 2003 Winnebago Itasca Ånd.