Hvordan koble opp en satellitt DVD & TV

Hvordan koble opp en satellitt DVD & TV


Hook opp din satellitt-tv-tjenesten og DVD-spiller for å skille kontaktene på TV for å nyte satellitt-programmering eller bytter over til DVD-avspilling. Både satellitt-mottaker og DVD-spiller er utstyrt med fargekodede knekt som samsvarer med kabler for å koble dem til TV. Dette hastigheter opp og forenkler oppsettet slik at du kan se programmer eller plater på mindre enn en halv time.

Bruksanvisning

1 Trekk elektriske ledninger for alt utstyr fra stikkontakten.

2 Skyv de tre komponent RGB video kabel plugger i den røde, grønne og blå runde utgangskontaktene på satellittmottakeren og koble de tre pluggene på den andre enden av kabelen til de runde inngangene merket "Component" på TV bakpanel. Each 1/4-tommers plugg passer en matchende jack.

3 Koble 1/4 tommers stereo kabel plugger fra de runde hvite og røde lydutganger på satellittmottakeren til de runde inngangene på TV som går med videokontaktene.

4 Koble de tre 1/4 tommers plugger i den ene enden av komposittkabel til de tre runde kontaktene på DVD-spilleren og sett pluggene på den andre enden til inngangene merket "Composite" på TV. De røde, gule og hvite plugger i hver ende av kabelen matcher fargene på kontaktene som finnes på baksiden av DVD-spiller og TV.

5 Plugg i strømledningene og slå på utstyret.

6 Trykk og slipp kildeknappen på TV-fjernkontrollen for å endre fra satellittmottakeren til å se plater på DVD-spilleren.