2003 Toyota 4Runner Dørtablå Removal

2003 Toyota 4Runner Dørtablå Removal


Toyota 4Runner dør-trim panel skjuler og beskytter de indre delene av bilens dør. Dette panelet må fjernes for å arbeide på bilens vinduer eller dør låsene. Metoder for å fjerne panelet varierer avhengig av om din 4Runner er utstyrt med automatiske eller manuelle vinduer og låser.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen hvis du arbeider på en 4Runner med strøm vinduer eller dørlåser. Hvis 4Runner har manuelle vinduer og låser, hopper du over dette trinnet.

2 Fjern vinduet sveiven ved å skyve et håndkle bak kranken. Trekk opp på håndkle for å skli låseringen fra håndtaket. Dette kan ta flere forsøk. Fjern låseringen og dra tilbake på et håndkle for å fjerne håndtaket. Hopp over dette trinnet hvis 4Runner har elektriske vinduene.

3 Lirk makt vindu-lås panel ut av armlenet med en flat verktøy. Trekk den bort fra armlenet og koble den fra ledningene enheten ved å løfte plastklaffen på ledningsnett kontakten og skille de to delene. Hvis 4Runner ikke har strøm vinduer og låser, hopper du over dette trinnet.

4 Bruk en flat skrutrekker for å fjerne dekslene fra armlene skruene. Fjern skruene og trekk av armlenet.

5 Skru ut skruen som fester dør-låsen forsamlingen til døren. Skyv forsamlingen frem til å skille den fra døren

6 Fjern den ene skruen som holder døren panel. Det ligger i øverste hjørne foran.

7 Bruk en flat skrutrekker til å lirke dørpanelet fra rammen. Tolv plastholdeklemmene holder panelet - fire på hver side og fire øverst.

8 Ta av vann skjold - et stykke fleksibel plast - for å få tilgang til de indre dør deler.

Hint

  • Reverse trinnene for å re-montere dørpanelet. Panel klipp klikker på plass. Du må skyve dørhåndtaket på plass og sikre den fanger bak døren låsen.