2003 Range Rover HSE Funksjoner

2003 Range Rover HSE er en luksus SUV som var den siste modellen i sitt slag som skal produseres av BMW før selskapet ble kjøpt opp av Ford. 2003-modellen er en del av tredje generasjons design av Range Rovers og er utstyrt for både på og off-road håndtering. 2003 HMS selges for $ 69 995 ved utgivelsen og inkludert en 50 000-mile, fire-års garanti.

Powertrain og chassis

2003 Range Rover HSE har en all-aluminium, 4,4-liters V8 produsert av BMW. Motoren er designet for off-road kjøreforhold, og gir sikker drift for bratte vinkler og vann vading. Et bredt bånd moment er inkludert for off-road slitasje, så vel som et kjølesystem for å balansere lengre perioder med maksimal utgangsoperasjon. Den 32-ventilers motor produserer 282 hestekrefter ved 5400 RPM. Den ZF fem-trinns girkasse har både helautomatisk og kommando skiftende manuell betjening, og gir manuell opp og ned sekvensiell giring. En to-trinns elektronisk aktivert overføring girkassen tilbys i 2003-modellen, slik at føreren kan skifte fra lav til høy og vice versa på fly. 2003 HMS har et dreiemoment-sensing senterdifferensial til kontinuerlig og automatisk justere moment forholdstall mellom for- og bakakselen i henhold til tilgjengelig trekkraft.

Sikkerhets egenskaper

2003 Range Rover HSE har kollisjonsputer foran i fører- og passasjerseter og bakre kollisjonsputer i ryggen. Både rygg og forsetene har sidekollisjonsputer, og det er en av / på-bryter for baksete kollisjonsputer. Range Rover HSE har også fire hjul, ABS-bremser og antispinn. Det er barn låser i dørene siden. HMS har også tåkelys i frontstøtfangeren for økt synlighet.

interiør funksjoner

2003 Range Rover interiør er i en ryggesensor funksjon samt et GPS-navigasjonssystem. Den ryggesensor funksjonen hørbart varsler føreren av parkeringsplassen hindringer. GPS-navigasjonssystem inkluderer en vei atlas samt et sporingssystem som bruker geografiske markører for å navigere sjåfører tilbake til asfalterte veier i løpet av off-road reiser. En klimakontroll er inkludert på Range Rover og styres fra rattet. Den fører og passasjersetet har power justerbare hodestøtter, korsryggstøtte og folding armlener. Interiøret i Range Rover er innpakket i elegant tre og lær.