2003 Nissan Maxima Colors

2003 Nissan Maxima Colors


2003 Nissan Maxima med en original prislapp på rundt $ 30 000, og tilbyr en langt mer sofistikert fargepalett enn regnbuens farger av en 30-cent eske fargestifter. De utvendige farger av denne sedan spenner fra kule Grays å varme brunt til fet blues og varierer etter trim nivå av bilen, ifølge Edmunds. Interiør fargealternativer også variere etter trim nivå.

Grays og Silvers

Grays og sølv dominerer eksklusive utvendig fargealternativer i 2003 Maxima. Den kalde, tåkete morgen følelsen av Sheer Silver overganger til de blå-grå bølger av Sterling Mist og utdyper til de mørkeste gråtoner av Gray Lustre. Disse tre farger er tilgjengelig for basen GXE, luksus GLE og sporty SE trimme nivåer. Polert Titanium, fanger blålig skummet som stiger opp fra et stormfullt hav og er kun tilgjengelig for SE.

Svarte og hvite

Nissan forbedrer grunnleggende svart og hvitt for 2003 Maxima. Utvendig farge Glacier Pearl tilbyr lysstyrken hvitt med et hint av blått og grått for en glatt overflate, mens Super Svart fremkaller dypet av en light natt. De to farger er tilgjengelig for alle trim nivåer.

Dristige farger

Utover grått, svart og hvitt, mørkere utvendige farger er også tilgjengelig. Sunlit Sand minner om en humørsyk, lys brun stranden og er tilgjengelig for alle trim nivåer. Særlig til GLE og SE trimme nivåer, Majestic Blå maner fløyelsmørket dypeste skumring mens Merlot fanger rikdom og varmen av sin navnebror.

Interiors

Det er to interiørfargealternativer standard for alle Maxima trimme nivåer. Den Blond interiør maner glatt, sol-kysset sanden mens Frost minner om en himmel fylt med regn hovne skyer. En rik, inky Black er en ekstra innvendig farge alternativ for GLE og SE trimme nivåer.

Color Touch Ups

Touch-up maling for 2003 Maxima kan kjøpes på en Nissan forhandler, ifølge Sunbelt Nissan fra Augusta, Georgia. En halv unse flasken beslektet til en spiker-polish flasken og applikator er tilgjengelig for ca $ 12 med en legitim Vehicle Identification Number, eller VIN. Detalj og auto kroppen butikker kan også bestille Nissan maling for å gi plass til større arbeidsplasser, ifølge Sunbelt Nissan. En liten forskjell mellom den opprinnelige og touch-up maling kan være synlig på grunn av forvitring av den eldre maling.