2003 Nissan Altima reparasjon tips

2003 Nissan Altima er ikke kjent for sin ytelse, men det er kjent for sin levetid. Forbruker gjennomgang av Altima generelt gi gode karakterer for pålitelighet. Det er imidlertid noen reparasjoner som ofte trengs på denne bilen. Disse reparasjoner kan forlenge bruken av 2003 Nissan Altima og lar deg kjøre den deg mange år.

Head Issues

2003 Nissan Altima har vært kjent for å ha problemer med korrosjon av den reflekterende overflate på det indre av hodet lamper. Dette har siden blitt tilbakekalt, og kan repareres hos din lokale Nissan forhandler uten kostnad. Hvis du ønsker å reparere dette selv, åpne panseret og fjern Phillips skrue på siden av hodelykt som er på utsiden toppen av hodelykt. Plasser skrutrekkeren på innsiden av hodelykt mellom turn-signal lys og hodelykt og lirke utover; hovedlys skal sprette ut. Vri frontlys pære mot klokken for å fjerne pære fra hodelykt. Installer frontlys inn i det nye hodelykt og sett hele ligaen. Pass på at klippet på grillen siden av hodelykt klikker på plass i sporet, og deretter installere Phillips skruen.

Løse interiør dørpaneler

Som Nissan aldre, dørpanelene sprenges løs. Forsiktig lirke dørpanelene tilbake med en flat skrutrekker for å se hvilke av nagler har brutt. Fjern den ødelagte klinke og matche det på en auto deler butikken med en ny. Installer klinke inn i panelet sporet på døren. Skyv klinke inn i hullet og gi området at klinke er i en god hit med håndflaten. Dette gjør at naglen til å settes helt inn i hullet, og til slutt å ekspandere, holde panelet på plass.

røyking lyddemper

Hvis lyddemperen sømmer som det er noe å brenne i det, dette bare kan være tilfelle. En tilbakekalling ble utgitt på 2003 Nissan altimas grunn av et skjerf henger pin som fanget veien rusk og kan føre til at materialet antennes, og dermed tenne katalysatoren også. Denne farlig situasjon kan repareres på en Nissan forhandler, eller ved å ta en tang og bøye pinnen oppover som det vil ikke lenger ta på veien.