2003 Mitsubishi Lancer Evolution 8 vs 2003 Subaru WRX Sti

2003 Mitsubishi Lancer Evolution 8 vs 2003 Subaru WRX Sti


Mitsubishi Lancer Evolution og Subaru WRX er sport kompakte biler fra store japanske bilprodusentene. Begge modellene har vært tilgjengelig internasjonalt, blant annet i USA, der de har blitt populære på rallybilen og tuner kretser. Mens de deler mye til felles, er det forskjeller i 2003 utgaver som kan gjøre en modell mer tiltalende enn den andre til noen kjøpere.

2003 Mitsubishi Lancer Evolution 8 Informasjon

Den 2003 MISTUBISHI Lander Evolution var den åttende utgaven av Lancer Evo til å bli produsert, tjener det "VIII" betegnelse. Mens tidligere modeller hadde blitt solgt i Japan og andre steder, var det Lancer Evolution VIII Mitsubishi første offer i USA, delvis på grunn av trang til å konkurrere med suksess for Subaru WRX. Den 2003 Lancer Evolution var bare tilgjengelig som en all-wheel drive modellen og kom med en av to forskjellige manuelle girkasser, en fem-trinns og en sekstrinns. Den Lancer Evo ble drevet av en 270 hk 2,0 liter inline-4-sylindret motor som inkluderte en turbolader.

2003 Subaru WRX Sti Informasjon

Subaru WRX er en all-wheel-drive Subaru Impreza med tillegg av en turboladet motor og andre ytelsesfunksjoner. Den 2003-modellen var en del av Impreza andre generasjon og bygget på Subaru GD plattform. Det var tilgjengelig som enten en sedan eller stasjonsvogn. Den WRX kan også bestilles med enten en fire-trinns automatisk girkasse eller en femtrinns manuell. Den ble drevet av en turboladet 2,0 liters flat 4-sylindret bensinmotor vurdert på 227 hestekrefter.

likheter

2003 modellene av Lancer Evolution og WRX er like på mange måter. Hver er en all-wheel-drive sport kompakt med plass til fem og lignende interiør og eksteriør dimensjoner. Begge bilene også omtalt fire hjul anti-lock skivebremser, en sport-avstemt fjæring med struts og en 2,0-liters turboladet motor. Interiør funksjoner deles av Lancer Evo og WRX inkluderer klut seter, skinntrukket ratt og strøm automatiske vinduer og dørlåser.

Hovedforskjellene

En av de store forskjellene mellom Lancer Evolution og WRS for 2003 var Mitsubishi manglet en stasjonsvogn modell. Den Lancer vil ikke bli tilbudt som en vogn til 2007. Utover dette kan den største forskjellen være prisingen av bilene når nye. Mitsubishi Lancer Evolution modellene ble priset rundt $ 4000 høyere enn et sammenlign utstyrt Subaru WRX. Imidlertid har Mitsubishi også kanten på ytelse og strøm, med mer enn 40 flere hestekrefter og nesten 60 lb-ft mer dreiemoment.

Sammenligning for kjøpere

Valget mellom en brukt 2003 Mitsubishi Lancer Evolution eller Subaru WRX kan komme ned til merkevaren lojalitet eller generell preferanse. Mens Mitsubishi var opprinnelig priset høyere, brukte modeller i dag kan finnes i en rekke forhold eller med en rekke ettermarkedet oppgraderinger, og prisene varierer mye. Mens kraftigere, gjør Mitsubishi oppleve verre totale drivstofføkonomi i lav-20 mpg rekkevidde (i forhold til Subaru rating på midten av 20-årene). Også, bare Subaru WRX ble tilbudt som en stasjonsvogn eller med en automatisk girkasse, som begge kan være svært viktig for noen drivere.