2003 Mitsubishi Eclipse spesifikasjoner

2003 Mitsubishi Eclipse er en sports coupe / cabriolet fra japanske bilprodusenten Mitsubishi Motors, utgitt i midten av bilens tredje produksjonssyklusen. I stigende rekkefølge, kupé trimmer i '03 Eclipse er RS, GS, GT og GTS. Konvertible trims er GS, GT og GTS Spyder.

Motor, girkasse og drivstofføkonomi

Standard motorer av 2003 Mitsubishi Eclipse er den 2,4-liters, 147-hestekrefter firesylindret motor og 3-liters 200- eller 210-hestekrefter V-6. Hvert kjøretøy leveres med en femtrinns manuell girkasse. Utstyrt med en gasstank på 16 liter, er drivstofføkonomi spekter målt til 20-23 mpg i byen og 26-31 mpg på motorveien.

Sikkerhets Specs

Standard sikkerhetsfunksjonene på 2003 Mitsubishi Eclipse inkluderer et kjøretøy anti-tyveri system, fører og passasjer og en koffert anti-trap-enhet. GTS Klipper også ha anti-lock oppbremsing.

interiør Specs

Med plass til opptil fire personer, inkluderer standard interiør 2003 Mitsubishi Eclipse cruise control, elektriske vinduer og dørlåser og et stereoanlegg som består av en radio og CD-spiller. GTS versjonene har flere funksjoner som driver multi-justerbare kraft seter og fullt skinninteriør.

utvendig Specs

En to-dørs, har 2003 Mitsubishi Eclipse lettmetallfelger: 15 tommer for retten, 16 tommer for GS og 17 tommer for GT og GTS. Andre standard utvendige spesifikasjoner inkluderer automatisk frontlykter og kraftjustert speil.