2003 Lexus IS300 Funksjoner

2003 Lexus IS300 Funksjoner


Lexus IS300, introdusert på 2000 North American International Auto Show i Detroit, er kjent for å være en luksus sedan med en sporty følelse. Det er også kjent for innføringen av de fem-trinns manuell girkasse. Bilen konkurrerer med BMW 3-serie luksuriøse sportsbiler. 2003-modellen har en rekke forskjellige standard og valgfrie funksjoner.

Opptreden

2003 Lexus IS300 har ytelsesfunksjoner som inkluderer en fem-trinns manuell girkasse og en 3,0-liters motor med 24 ventiler. Den IS300 har en 17,5-gallon gass tank og får 18 mpg (by) og 25 mpg (motorveien).

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjonene i bilen inkluderer barnesikkerhetslåser, dørlåser, tyveri system, fører og passasjer, en førstehjelpsutstyr og en koffert anti-trap-enhet. Det er også en valgfri kjøretøy skli kontroll.

Komfort og brukervennlighet

Lexus IS 300 har andre praktiske funksjoner som cruise control, turteller, og tilt styring. Det er en air condition-systemet og en skinnratt (med montert kontroller for stereo). Valgfrie funksjoner inkluderer ekte tre finish, full skinn interiør, separat fører- og passasjer klima kontroller og justerbare pedaler.

Lyd og underholdning

Standard lyd- og underholdningsfunksjoner for IS 300 inkluderer en AM / FM-radio, kassettspiller og en CD-spiller og veksler. Valgfrie funksjoner inkluderer et navigasjonssystem med DVD-spiller, subwoofer, hands-free stemme system og andre seterad lyd kontroller.