Slik reparerer vind Dings

Slik reparerer vind Dings


På et tidspunkt, har de fleste hatt en ding i frontruten i bilen sin. Enten fra en stein, hagl eller annet rusk, en frontruten ding må repareres, slik at den ikke utvide til et større hull. Frontruten reparasjonsarbeid kan være ganske dyrt hvis en profesjonell er ansatt, og mange forsikringsselskaper ikke dekker frontruten reparasjon. Den gode nyheten er at du kan fikse en frontrute ding selv uten å bruke mye penger. Det finnes en rekke typer frontruten reparasjonssett på markedet. En av de mest vanlige typene benytter en sprøyte og klebemiddel.

Bruksanvisning

1 Kjøp en frontruten reparasjonssett for å fikse frontruten ding. Du kan kjøpe disse pakkene på de fleste auto deler og forsyne butikkene.

2 Rengjør frontruten grundig med glass renere og papirhåndklær for å fjerne skitt og rusk. Tørk av frontruten. Frontruten bør også være rundt romtemperatur eller høyere. Bilen må kanskje sitte inne i en garasje for å få frontruten til en akseptabel temperatur.

3 Fjern klebestripen fra frontruten reparasjonssett. Skrelle av filmen på den ene siden av klebemidlet. Limet er allerede pre-cut.

4 Sentrer pre-cut lim over ding i frontruten. Bruk miniatyrbilder eller liten stump gjenstand for å gni over limet flere ganger. Skrelle av toppen film.

5 Juster vedlagte plast adapter slik at beslaget er så oppreist som mulig og feste den til filmen. Gni limet igjen med en stump gjenstand eller fingerneglen.

6 Fjern hetten fra den medfølgende sprøyten, holder det med den spisse enden. Fest sprøyten til plast adapter.

7 Holder hoveddelen av sprøyten med en hånd, slik at den er stabil. Utvid sprøyten håndtere så langt som det vil tillate ved å trekke den opp. Hold håndtaket i denne stillingen i ett minutt. Limet vil gjøre veien ned gjennom ding og i glasset.

8 Press sprøyten håndtere ned igjen raskt etter en hel minutt er gått. Presset fra slippe den raskt vil tvinge limet ned i sprekken. Gjenta dette ca seks ganger, trekke sprøyten håndtere opp og slamming den ned raskt.

9 Ta bort sprøyten, samt adapteren og klebefilm. Du vil merke en film på glasset fra limet. Fukt et tørkepapir med isopropanol for å fjerne limet bare fra rundt ding. Unngå å sette alkohol på ding selv. Barbere av noen utstående lim fra ding med et barberblad.