2003 KIA Sorento Specs

2003 KIA Sorento Specs


Kia introduserte Sorento for første gang i 2003. Sorento er klassifisert som en mid-size SUV. Kia Sorento seter fem komfortabelt og er større enn andre mellomstore SUVer. Det har også med mer kraft enn andre SUVer i sin klasse og en slepekapasitet på mer enn 3500 lbs. Den Sorento ble også konstruert med off road evne i tankene. Denne SUV er tilgjengelig i en LX og EX-modell med to- eller firehjulstrekk system og en standard automatgir.

interiør funksjoner

2003 Kia Sorento tilbyr rikelig med bagasjeplass som kan økes med en split-folding baksetet som kan legges ned for å danne et flatt lagringsområde for større elementer. Standard funksjoner i både LX og EX har klimaanlegg, cruise control, oppvarmede elektriske speil, dørlåser, elektriske vinduer, oppvarmede speil, en åtte høyttalere CD lydsystem, full takkonsollen, fire 12-volts strømuttak og kart lys . EX kommer med en skinntrukket ratt, makt førersetet, en Delphi AM / FM / CD / kassett stereoanlegg med 10 høyttalere og ekstern nøkkelfrie oppføring.

eksteriør

Utvendig funksjoner i 2003 Kia Sorento har 16-tommers hjul, bakre privacy glass og en bakre lift gate med glass som åpner uavhengig av døren. Slep kroker er standard på både LX og EX-modeller. EX modellen leveres standard med en kraft soltak, bagasje takgrind og lettmetallfelger.

Opptreden

Kia Sorento motor er en 3,5-liters dual over-head cam V6-motor med 192 hestekrefter og 5500 rpm. Transmisjonen er en fire-trinns automatisk.

Trygghet og sikkerhet

Doble kollisjonsputer foran, samt sidekollisjonsgardiner for både foran og bakseter, er standard på begge Sorento modellene, som er fire hjul skivebremser. Blokkeringsfrie bremser er valgfritt på begge modellene. Foran strammere, er tre-punkts setebelter og hodestøtter også inkludert. EX inkluderer tåkelys som standard utstyr.