2003 Honda Spirit Spesifikasjoner

2003 Honda Spirit Spesifikasjoner


Fremmet som en "ren ytelse cruiser," Honda VT750DC Shadow Spirit var også kjent for sin stil. Honda først produsert denne motorsykkel i 1983. To år senere, i 2003 Shadow skrøt mange forbedringer. Honda fortsatte å forbedre Ånden, inntil det produsert sin siste modell i 2009.

Design

Den 2003 Spirit er kjent for sin "street-rod styling." Det inneholdt et valg mellom to dramatiske fargevalg: ". Pearl Purple" "Dark Red Flame" eller Den semi-feide styret, i en oppreist kjørestilling, er montert på gummipolstrede stigerør for å redusere trafikk vibrasjoner. Den "dragster-stil sete" sitter 26,5 inches ut av bakken. Krom gnisten hele sykkelen. Den baklys designen har kuleformede blinklys.

ytelses~~POS=TRUNC

Den 2003 Shadow Spirit har en 745 cc, væskekjølt, V-Twin motor med
doble 36 mm CV forgassere. Forgasseren er elektrisk varmeapparat system forbedrer tur i lavere temperaturer. En tre-ventilers topplokk utformingen benytter to tennplugger per sylinder, sammen med en solid-state tenning med elektronisk forhånd.Underholdnings sykkel har en aluminium radiator, et eksosanlegg med bullet-stil lyddempere og en fem-trinns girkasse. Bakhjulsopphenget består av doble sjokk med en fem-veis våren pre-load justering.

Konstruksjon

2003 Honda Spirit veier inn på 496 pounds og har en akselavstand lengde på 64,8 inches. Sykkelen har en massiv stålrør ramme med en støpt styrekrone. Denne rammen har pivot-plate støpegods og et rektangulært tverrsnitt svingarmen. En 4 mm tykk gaffel spenne under fender øker stivheten og øker sykkelens styre. Hjulene har store forkrommede felger som rir på en robust 110 / 80-19 forhjul og et 160 / 80-15 bakhjul. Ånden har foran platen og mekaniske bakbremser med en 180 mm trommel. Drivstofftanken rommer 3,5 liter.

fasiliteter

Sikkerhetsmessige og praktiske funksjoner inkluderer en multi-reflektor frontlys med en halogenpære, en 12-amp batteri og en styrekrone lås for ekstra sikkerhet når sykkelen ikke er i bruk.