Hvordan legge igjen en beskjed uten at telefonen ringer

Lyst til å legge igjen en talemelding for noen uten å ha telefonen ring? Kanskje du er opptatt, din venn eller familiemedlem samtaler til lange, eller du bare ønsker ikke å komme inn i et argument eller lang samtale. Men du trenger å forlate en talemelding for å la dem vite noe. Det pleide å være at du trenger å ha den samme mobiltelefon selskapet som noen til å legge igjen en talemelding uten deres telefonen ringer, men nå er det en annen måte. Den beste delen om denne tjenesten er at det er gratis, hvis du lytter til noen annonser.

Bruksanvisning

1 Lag et skript på hva du vil si før du gjør telefonsamtalen. Bestem hva du vil si i meldingen, slik at du er klar til å forlate det så snart du hører lydsignalet.

2 Ring en telefontjeneste, som SlyDial, og tast inn nummeret du ønsker å legge igjen en talemelding på. Deres Telefonen ringer ikke, men du vil bli koblet direkte til talepost. (Sjekk ressurser for nettstedet for å få telefonnummeret).

3 Legg igjen en talemelding for din venn, familiemedlem eller en annen person som du normalt ville og henge opp. De vil da motta en telefonsvarer uten deres telefonen noensinne ringer. Nevner ikke noe om telefonen ikke ringer i telefonsvarer som det kan gjøre dem mistenksomme.

Hint

  • Ikke fortell dine venner eller familie om tjenesten hvis du planlegger å bruke det på dem.