2003 Honda Element Stereo Installasjon

Lære å installere en ny stereo i 2003 Honda Element kan du spare penger på installasjon avgifter. Prosessen er enkel, og du kan ha det gamle stereoanlegget fjernet, og den nye stereo installert på under en time. Husk at ettermarkedet stereoanlegg er mye mindre enn Hondas fabrikk stereo, så du trenger en dash adapter for at den nye stereo til å passe. Annet enn det, er alt du trenger for å komme i gang er et par skrutrekkere og en skiftenøkkel.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen ved å løsne festemutteren med en fastnøkkel, og trekk vaier av batteriterminalen.

2 Bruk en flat skrutrekker til å lirke opp trim panelet rundt girspaken. Panelet holdes på plass av klips, og en liten mengde av ytre press vil føre til klippene å løsne. Fjerne panelet.

3 Fjern trim panel rundt stereo ved å lirke det gratis med en flat skrutrekker.

4 Fjern de fire Phillips skruene som holder stereo på plass. Skyv stereo ut av dashbordet og koble ledningsnettet og antennekabelen for å fjerne den.

5 Skyv buret følger med nye stereo i dashbordet adapter og bøy ned metalltappene på buret for å låse den på plass. Skyv den nye stereo inn i buret.

6 Koble ledningsnettet og antennekabelen til baksiden av den nye stereo. Alle stereoanlegg har litt forskjellige tilkoblingsmetoder, så se i bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner.

7 Skyv stereo og dash adapter montering i dashbordet, og bruke de tidligere fjernet Phillips skruer til å montere den på plass.

8 Sett på stereo trim panel og girskift trim panel. Koble batteriet.

Hint

  • Koble alltid ut batteriet når du installerer et stereoanlegg for å unngå kortslutning stereo og sjokkerende deg selv.