2003 Honda Civic SI tåkelys Installasjon

2003 Honda Civic SI tåkelys Installasjon


The Civic SI er en liten sport coupe introdusert av Honda i 2003. Dette stilige tillegg til Civic linje av kjøretøy kom med ekstra tåkelys. En av gledene ved å eie en sportsbil er å kunne tilpasse den med dine egne personlige preg. Hvis du er en bil reparasjon nybegynner, men likevel ønsker å eksperimentere, er et godt prosjekt for å installere nye eller oppgraderte ettermarkedet tåkelys. Dette gjør-det-selv-oppgave krever noe mer enn noen grunnleggende verktøy og en tåke lys kit.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på et flatt og jevnt underlag, slå av motoren og engasjere i nødbremsen.

2 Føl toppen av hetten. Hvis det fortsatt er varmt vente ca 20 minutter før du begynner installasjonen.

3 Plasser et teppe på bakken under fronten. Ligg på teppe og skyve under bilen slik at du kan se baksiden av støtfangeren der en av tåkelysene er vedlagt. Finn ledningsnettet koblet til baksiden av tåke lys socket. Klem sidene av selen pluggen og trekk den gratis.

4 Bruk en skiftenøkkel for å fjerne de tre festeboltene som fester tåkelys enheten til støtfangeren foran. Skyv forsamlingen ut av støtfangeren.

5 Sett den nye tåkelys og fest den med skruene som fulgte med settet. Koble ledningsnettet med kontakten. Flytt til den andre siden av bilen og gjenta prosessen til å installere andre tåkelys.

Hint

  • Alltid være sikker på å sette bilens nødbremsen før du gjør noe arbeid på den.