2003 Ford Windstar varmer Problemer

Introdusert i 1994, Ford Windstar var en fire-trinns automatisk minivan produsert frem til 2003. 2003-modellen har en V-6 motor og er tilgjengelig i tre-dørs og 5-dørs modeller. Selv om 2003 Windstar hadde mange populære interiør funksjoner, det lider av flere varmerelaterte problemer.

Blend Door

Den vanligste varmeapparatet relaterte problemer med 2003 Ford Windstar er en defekt blanding dør, som styrer varmeapparatet funksjon ved å skille varm luft fra kald luft. Edmunds.com indikerer at kostnaden for å erstatte blanding døren er anslagsvis $ 500 for deler, sammen med en seks-til-åtte timers arbeidsprosessen.

Actuator

Hvis blanding døren ikke trenger utskifting, kan problemet være aktuatoren, noe som bidrar til å kontrollere blanding døren. Aktuatoren, ligger bak Windstar radio, koster ca $ 60 i henhold til Edmunds.com.

Motor

Et annet varmeapparat-relatert problem med 2003 Windstar er varmeapparatet motoren. Tegn på en defekt motor kan ofte vises i "klikke" lyder som kommer fra dashbordet. Reparasjon Pal anslår kostnadene for å erstatte motoren på $ 112 til $ 191 for deler og arbeid.