2003 Excursion Speaker Wiring

2003 Excursion Speaker Wiring


Høyttaleren ledningsnett for en 2003 Ford Excursion bilstereoen kan være vanskelig å identifisere for de uinnvidde, på grunn av overflod av elektronikk i moderne biler. Å vite hvor hver ledning fører er nøkkelen til riktig tilkobling av en stereo.

installasjoner

Prosessen med å installere en ettermarkedet stereo (eller den opprinnelige fabrikken stereo) i en Ford Excursion kan kompliseres av alle alternativene som kan følge med en stereo, inkludert satellitt-radio, subwoofere, equalizere, forsterkere, og hjelpe tilkoblinger for iPod og andre enheter. Dette gjør det mye mer viktig å identifisere hver ledning før du prøver installasjon, inkludert batteri konstant ledningen (lys grønn / fiolett), tilbehør ledningen (svart / rosa), jordledningen (svart) og skjermbelysningen ledningen (lys blå / svart ).

Fronthøyttalere høyttalere~~POS=HEADCOMP

Den venstre fronthøyttaler for 2003 Excursion bruker en oransje-og-lys-grønne ledningen til den positive terminalen, med en lys blå og hvit ledning for negativ. På høyre side, fører den mørke-grønn-og-oransje ledningen til den positive polen, med en hvit-og-lys-grønne ledningen utpekt for det negative.

bakre høyttalere

Ledningene som fører til Excursion venstre bakre høyttaler er den grå-og-lys-blå ledningen (positiv) og tan-og-gul ledning (negativ). For rett bak høyttaleren, se etter oransje og rød ledning (positiv) og brun-og-rosa ledning (negativ).