Numark Omni Kontrollhodetelefon Issues

Numark Omni Kontrollhodetelefon Issues


Numark Omni Hodetelefoner er annonsert som en alt-i-ett-funksjon hodetelefonsett som kan brukes hjemme stereoanlegg og opptaks konsoller. Hodetelefonene er også produsert for å integreres i Numark Omni DJ Controller sett, brukt av DJ-er for levende musikk. Hodetelefonene er produsert med formen rundt øreklokkene, dekket med svart skinn som materiale. Det er flere hensyn som en bruker må vurdere før du kjøper disse hodetelefonene.

Omni DJ Controller Set Bruk

De Omni Kontroll hodetelefonene er de primære hodetelefoner brukes med Numark Omni DJ Controller sett. DJ-kontrolleren sett har en ¼ plug in for hodetelefoner. Når du spiller en levende musikk sett, er det ingen individuell kontroll over hodetelefoner som kan skille lyden fra live huset mix. Når fadere på hovedkanalen er slått opp, er hodetelefonene skrudd opp også. Et forslag for å løse dette problemet er å kjøpe en hodetelefonforsterker for hodetelefonkontakten til DJ-kontroller og plugin hodetelefonene gjennom forsterkeren.

En fjerdedel hodetelefon jack vs. USB plug-in

Hodetelefonene kan kjøpes med en vanlig ¼ plugg i XLR-kontakten eller standard USB-plugg i. Ledningene er svært tynn og hodetelefonene bør håndteres med forsiktighet. Hvis hodetelefonene er trukket hele tiden, kan det føre til en mangel som fører til redusert volum. Brukere av ¼ pluggen må være veldig forsiktig når du setter støpselet i en ¼ hodetelefon reseptor. Igjen, er en god tommelfingerregel å kjøpe en hodetelefonforsterker og bruke forsterkeren som en plug-in kilde.

Bass frekvensresponser

Numark Omni Kontroll Hodetelefoner er flat respons system hodetelefoner. Lyden som høres gjennom hodetelefonene visstnok er forhånds utlignet med lows (bass) på 100 mhz + -0db, mid-range frekvens (midten) ved 200 MHz + 0dB, og de høye frekvensene (høy) på 3k + 0- db. Problemet er å høre de riktige lyder for bass frekvens. De fleste studio eller opptaksnivået hodetelefoner er enten produsert eller har kontrollfunksjoner for å høre bassfrekvensene som de ble spilt inn. Noen hodetelefoner kan fange "roll-off" av en bass frekvens hvis det er for mye bass. De Numark Omni hodetelefoner kan ikke skille disse frekvenser under 100 MHz.