2003 Dodge Durango Front Spring Removal

2003 Dodge Durango Front Spring Removal


Et kjøretøy skruefjær er en del av opphengningssystemet som gjør at støt og slag fra banens overflate for å være trygt absorbert indirekte ved kjøretøyet. Fjæren komprimerer hurtig og regelmessig, men materialet, og kvaliteten av fjæren normalt for at det skal vare livet av kjøretøyet. Av og til situasjoner hvor en fjær må byttes ut eller fjernes for å utføre vedlikehold. Fjerne frontspiralfjær på en 2003 Dodge Durango krever en grundig forståelse av bilbransjen mekanikk.

Bruksanvisning

1 Sett hjulblokker bak bakhjulene. Løsne tappene på forhjulet som må fjernes for å få tilgang til spiralfjæren ved hjelp av 1/2-inch skralle og den passende størrelse stikkontakt. Plasser hydraulisk heis under bilen og heve den. Støtt bilen trygt på bukker og ta av hjulet.

2 Løsne og fjern stabilisator bar link fra den nedre kontrollarmen ved hjelp av riktig størrelse socket og skralle. Fjern festeboltene for støtdemper og deretter fjerne den.

3 Bruke en innvendig fjær komprimering verktøy for å klinke og komprimere fjæren nok til å avlaste alle av spenningen påført fjær seter. Forsøk å vrikke på våren; hvis den ikke kan flyttes, fortsette å komprimere. Fjern skruen fra nedre kontroll arm kuleledd og trekk den bort fra styringsgruppen knoke.

4 Trekk ned på nedre kontroll arm; Dette kan kreve enorm kraft. Trekk og skyv fjæren fra bunnen av styrearmen. Sakte dekomprimere fjæren fra kompresjons verktøyet hvis spiralfjæren skal skiftes ut.