2003 Dodge 3500 Dually Senke tips

Når du senker noen lastebil, er det flere hensyn enn hvor høyt opp fra bakken du vil lastebilen å sitte. Med en 2003 Dodge 3500 Dual bakhjul modell, vil du ønsker å ta hensyn til hva normal bruk av lastebilen er, hva slags tur du liker og hvilken type last du normalt bære.

senking Kits

Mange selskaper har spesialisert seg på ettermarkedet senking kits. Disse tilbyr et bredt spekter i kvalitet og fullstendighet. De fleste gir, som et minimum, drop spindler, kontroll armene og foran og bak spiralfjærer. Jo bedre Pakkene inkluderer kollisjonsputer som gir ekstra støtte, bladfjærer og foran torsjon bar justerbar. Når du gjør en endring, er det viktig å se på hvor mange bladfjærer er inkludert, og hva deres vekt og forventet levetid er.

Vekt Hensyn

Endre din Dodge 3500 kan ha betydelige konsekvenser med vekten din vurdering kapasitet. Hvis du vanligvis bruker lastebilen til å bære tung last, senking kan det skape løpende vedlikeholdsproblemer, som ofte trenger å erstatte suspensjon komponenter som fjærer og støtdempere. Du bør sjekke med en sertifisert Dodge serviceavdeling for å finne hvordan endringen du har tenkt å gjøre vil påvirke vekten din vurdering. Overskridelse spesifisert vekt rangeringer kan føre til både vedlikehold og forsikringsproblemer.

Bilberging Betraktninger

Mange eiere av Dual Bakhjuls 3500 bruk den til å slepe en stor tilhenger. Senking av lastebilen kan endre vurdert slepekapasitet. Dette kan være et betydelig problem hvis du regelmessig taue en femte hjulet trailer. Dodge 3500 Suspensjonen inne ikke bare til å bære belastningen, men for å minimalisere trailer svaie og utjevne vektfordeling, slik at lastebilen trekker med maksimal effektivitet. Endre suspensjon kan forstyrre at design.

Ride Betraktninger

Endre suspensjon vil alltid endre sitte karakteristikker av lastebilen. Senking av lastebilen vanligvis resulterer i en mye grovere tur. Man kan også skape en ubalanse i vektforholdet av fronten til baksiden av lastebilen. Dette kan føre til stor slitasje på både fjæring og ikke-suspensjon relaterte komponenter, samt uvanlige ride egenskaper. Dette er forstørret i lastebiler som har den tyngre dieselmotoren, noe som er vanlig i 3500 to bakhjul konfigurasjoner.

Garanti Betraktninger

Hvis din lastebil er fortsatt under en fabrikk utvidet garanti eller du har en dieselmotor med en standard 10-års garanti, modifisere suspensjon uten å følge fabrikken retningslinjer kan ugyldiggjøre garantien. Endre suspensjon kan legge stresset til ikke henge-relaterte komponenter hvis det ikke gjøres til produsentens spesifikasjoner. Folk ofte gjøre endringer som fungerer, men ikke svarer til produsentens spesifikasjoner og er redd for å senere oppdage at de har annullert sin garanti. Før du gjør noen drifts modifikasjon, sjekk med en sertifisert Dodge serviceavdeling for å sikre at det oppfyller disse spesifikasjonene hvis du har gjenværende noen garanti.

advarsler

Ideen om å senke en 3500 Duallie er spesielt risikabelt, da det vil alltid ha dypt negative konsekvenser på alle arbeidsrelaterte eller tunge tilhenger bruker trucken er satt til. Det kan være spesielt upsetting til en lastebil eieren når en forhandler eller autorisert servicesenter har å fortelle dem at deres feil eller feilaktig endret tung lastebil som koster $ 40-60,000 har blitt gjort funksjonelt og monetarily verdiløs.