Hvordan lage mapper i iOS 4

Blar gjennom sider med apps på iOS-aktivert mobil enhet kan få kjedelig, spesielt når programmet du ønsker å bruke, er på siste side i syv. Heldigvis, med iOS 4 oppdateringen, Apple lagt en ny funksjon som gjør det mulig mapper for apps, slik at brukerne kan opprette mapper og organisere apps uansett hvilken vei de ønsker. Med lignende bevegelser allerede kjent av iOS-brukere, forenkler mappeoppretting organisere iOS-enheten.

Bruksanvisning

1 Trykk på fysisk "Home" -knappen på iOS-enheten og låse opp telefonen ved å skyve glidebryteren over skjermen, hvis det ikke allerede er låst opp.

2 Trykk og hold på et ikon som du ønsker å sette inn i en nyopprettet mappe. Ikonene vil begynne å vibrere og en hvit "X" vises i øvre venstre hjørne av appens ikon.

3 Trykk på ikonet du vil flytte inn i en mappe igjen og dra den på toppen av et annet ikon du vil i samme mappe. Ikonene vil bli plassert i en mappe og IOS vil automatisk mappen navnet for deg. Du kan endre navnet på mappen ved å trykke på "X" i boksen og skrive inn ditt eget navn.

4 Trykk på "Home" -knappen for å lagre endringene og for å stoppe programmer fra wiggling.

Hint

  • Alternativt kan du bruke iTunes mens iPhone er koblet til datamaskinen for å opprette mapper på iOS 4. Ordne apps i mapper fra "Apps" og klikk "Sync" for å lagre endringene. Dette er nyttig hvis du har mange mapper å gjøre.