2003 Corolla: Den bakre Struts Installasjonsveiledningen

2003 Corolla: Den bakre Struts Installasjonsveiledningen


The 2003 Toyota Corolla ikke inkluderer bakre støtdempere og spiralfjærer som er mye som struts på forhjulene. Disse struts er avgjørende for en jevn, trygg tur, og du må installere nye hvis bilen dundrer rundt overdrevet. Installere nye bakre struts vil innebære fjerning av de gamle, og du trenger å installere nye struts for begge bakhjulene for å opprettholde balansen. Du vil kanskje trenge hjelp fra en annen person.

Bruksanvisning

1 Parker bilen og slå av motoren. Fjern reservehjulet fra innsiden av bagasjerommet og deretter fjerne stammen indre bekledninger på både høyre og venstre side.

2 Hev bilens bakende og støtte den på bukker. Heve gulvet jack under akselen strålen til å støtte den.

3 Fjern spankulere to øverste festemutterne fra i bagasjerommet med skiftenøkkel, og deretter fjerne den øvre bolten fra undersiden. Fjern spankulere sin nedre festemutteren med vaskemaskin.

4 Senk og fjerne den gamle spankulere montering av dekselet.

5 Sett spankulere montering inn i fender godt, guiding de øvre pigger inn i hullene i karosseriet og koble strut nedre festet inn på stud.

6 Koble øvre festebolt med sine nøtter, og koble den nedre festemutteren. Stram alle festene til 59 fot-pounds med en momentnøkkel.

7 Hev bilen med jekken og fjerne bukker etter installere både struts, installer stammen bekledninger og reservehjul.