2003 Chevrolet Suburban Fuel Pump Problemer

2003 Chevrolet Suburban Fuel Pump Problemer


Chevrolet har utstedt sju minnes på 2003 Suburban SUV, to av dem involverer drivstoff systemproblemer. En av drivstoffsystemet minnes på Suburban gjelder en defekt drivstoffilter, mens de andre drivstoffsystemet husker avtaler med tanken; ingen av disse minnes har jobbet med bensinpumpen problemene eiere har rapportert.

Drivstoffpumpe Failure

Bensinpumpen på noen 2003 Chevrolet Suburban - som ligger på toppen av gasstanken - har sviktet, slik at motoren til å stoppe eller ikke starte opp fordi drivstoffet ikke blir pumpet inn i drivstoffledningen. Denne bensinpumpen Problemet er blitt tilskrevet den i-tank drivstoffilter, som tillater avfall å strømme gjennom filteret og inn i drivstoffpumpen. Den in-tank drivstoff filter er ikke som drivstoffilteret plassert under panseret i motorrommet; i-tank drivstoff filter er ikke så bra, og vil tillate små rusk å filtrere gjennom og inn i bensinpumpen forårsaker drivstoffpumpen til funksjonsfeil ved overoppheting av pumpen og brenne den opp.

Drivstoffpumpe Lekkasje

2003 Chevrolet Suburban eiere har rapportert problemer med bensinpumpen pakningene lekker, lik den lekker fra pakningene rundt bensinfilter under panseret. Denne pakningen defekt har forårsaket Suburban for å dø under operasjonen, samt gå glipp av under oppstart. Lekkasjen hindrer nok drivstoff trenger inn i drivstoffledningen, forårsaker luft å utvikle seg i linjen. Dette drivstoffpumpe pakning må byttes ut for å hindre den fra å lekke i fremtiden. Den lekker pakning kan også føre til at drivstoffpumpen til å jobbe hardere for å pumpe nok drivstoff inn i linjen, noe som fører til for tidlig svikt i drivstoffpumpen.

O-ring Seal Lekkasje

O-ringen ligger på dieselfilter boliger har blitt tilbakekalt for 2003 Chevrolet Suburban fordi det ikke er plass på riktig måte når den er installert. Husmontasjen begynner å lekke når denne O-ringen ikke er riktig montert, slik at drivstoffpumpen for å presse brennstoff gjennom gassledningen og å lekke ut til eksossystemet eller motor montering, noe som skaper en brannfare. Dersom O-ringen ikke blir erstattet, kan det føre til at drivstoffpumpen ikke virker og Suburban å ikke starte eller stall under drift av kjøretøyet. Suburban eiere kan ta SUV til en forhandler for utskifting av dieselfilter og O-ring.