2003 4Runner Spesifikasjoner

Toyota 4-Runner har utviklet seg fra en lastebil med en forhåndsinstallert hardt camper topp på 1990-tallet til en stift, pålitelig sport utility vehicle.

ytelses~~POS=TRUNC

Den 2003 4Runner holdt en fire-liters, sekssylindret dobbel overhead cam motor. SUV bruker en flerpunkts drivstoffinnsprøytningssystem og har en 87-liters bensintank, oppnå en drivstoffeffektivitet på 23 miles per gallon i byen og 28 på motorveien. 4Runner er vurdert på 245 hestekrefter ved 5200 rpm og 282 fot-pounds av dreiemoment ved 3800 rpm.

håndtering

2003 4Runner funksjoner ventilerte skivebremser og en blokkeringsfrie bremser. Bremsene også bruke en elektronisk bremsefordeling funksjon for å hjelpe bremsing ved høye hastigheter. Suspensjonen er passe med en startsperre, stabilitetskontroll og en differensialsperre. Forhjulsopphenget har en arm stabilisatorstag uavhengig av spiralfjærer, mens den bakre stabilisatoren er stiv og avhengig av spiralfjærer.

Andre funksjoner

Den 2003 4Runner har fører og passasjer og inkluderer sikkerhetsfunksjon for et låsbart hanskerom. En ekstern har evnen til å låse og låse opp dører, luke, bagasjerommet og rulle ned bakvinduet. Det er også en innvendig 12-volts strømuttak i dashbordet, samt i bagasjerommet.