2002 Toyota Tundra Spesifikasjoner

Først introdusert for 2000 årsmodell, Tundra var Toyotas nye full størrelse pickup lastebil. 2002-utgaven av lastebilen var tilgjengelig i tre trim stiler. Hver av disse trim stiler kan kjøpes i enten en bakhjuls eller firehjulstrekk konfigurasjon, gjør for totalt seks mulige typer kjøretøy. Den opprinnelige produsentens veiledende pris (MSRP) varierte fra $ 15 605 for basen to-wheel drive modellen opp til $ 30 060 for begrenset tilgang Cab firehjulstrekk-versjonen.

motorer

To motorer var tilgjengelig med 2002 Toyota Tundra. Ulike trim stiler hadde ulike motorer og noen hadde en standard og den andre tilgjengelig som ekstrautstyr. Basen Motoren var 3,4-liters V-6 modellen som ble vurdert til 190 hestekrefter. Den hadde 24 ventiler i en dual-liggende kamaksler konfigurasjon. Noen modeller kom med en 4,7-liters V-8 som leverte 245 hestekrefter. Også i en dual-overliggende kamaksler konfigurasjon, at motoren hadde fire ventiler per sylinder, og det totale til 32.

Drivstofføkonomi

Når den brukes i en firehjulstrekk konfigurasjon, med enten automatisk eller manuell girkasse, ble den 3,4-liters motor karakter på 15 miles per gallon (mpg) i byen og 18 motorveien. Den bakhjulsdrevne versjoner ble vurdert av EPA på 16 og 19 mpg, henholdsvis. Den 4,7-liters motor bare kom med automatgir modeller, men kan kjøpes i tundras med enten bakhjuls eller firehjulstrekk konfigurasjoner. Den forhjulsdrevne versjonen ble oppført som får 14 mpg byen og 17 highway. Den bakhjulsdrift gjorde litt bedre på 15 og 18 mpg.

Størrelse

The 2002 Toyota Tundra målt 217.5 inches foran til bak og var 75.2 inches bred. Akselavstanden var 128,3 inches. Bakkeklar varierte fra modell til modell fra 10,4 inches på basen bakhjulstrekk modell til 11,6 inches på begrenset tilgang Cab firehjulstrekk-versjonen. Den egenvekt også varierte fra 3,795 lbs. på basen bakhjulstrekk modell med en manuell girkasse til 4,644 lbs. på begrenset tilgang Cab firehjulsdrift versjon med automatgir.

Egenskaper

Sikkerhetsfunksjoner på alle modeller av 2002 Toyota Tundra besto av passasjer og sjåfør-sidekollisjonsputer. Begrenset tilgang Cab modeller, men kom standard med ABS-bremser, elektriske vinduer og dørlåser og et kjøretøy anti-tyveri system. Air condition var standard på alle, men basen bakhjulsdrevet versjon av lastebilen. Tilt styring var standard på alle, men basen bakhjulstrekk Tundra. Basen bakhjulsdrift modell kom med en kassettspiller. Alle de andre, bortsett fra Begrenset tilgang Cab versjon, hadde en CD-spiller. Begrenset tilgang Cab modell kom med en CD-skifter.