Nikon SB800 Instruksjoner

Nikon solgte SB-800 blits blits mellom 2003 og 2008. Ifølge Ken Rockwell, som vurderinger nesten alle Nikon-produktet når den treffer markedet, SB-800 var Nikons beste flash før den ble erstattet i 2009 med SB-900. SB-800 er kompatibel med alle SLR kameramodellen (film og digital) gjort siden 1970-tallet. Ved hjelp av en ekstern blits med kameraet kan være litt forvirrende i begynnelsen; husk at øvelse gjør mester.

Bruksanvisning

1 Åpne batteridekselet på siden av SB-800 blits. Skyv batteridekselet mot bunnen av blitsen og løft opp på den for å få tilgang til batterirommet. Sett inn fire AA-batterier som indikert av de positive og negative tegn illustrert på batteridekselet. Lukk batteridekselet ved å senke og deretter skyve den tilbake til utgangsposisjon.

2 Trykk og hold "On / Off" knappen for å slå på blitsen. Lyset mellom strømknappen og styreplaten lyser når blitsen er på. Rett flash bort fra deg, og trykk deretter på "Flash" -knappen for å teste brann blitsen, noe som sikrer at batteriene er satt inn riktig og SB-800 er klar til bruk.

3 Slå Nikon kameraet. Fjern plastholderen fra blitsen hot shoe på toppen av kameraet. Drei låsehendelen på baksiden av blitsen helt igjen å låse den opp og skyv bunnen av flash inn i blitsskoen på toppen av kameraet. Drei låsehendelen på baksiden av blitsen til høyre til den stopper spinne å feste SB-800 på plass.

4 Trykk på "On / Off" knappen på SB-800 blits for å slå den på. Deretter slår du på kameraet. Hvordan kameraet og blitsen kommunisere avhenger av flere variabler. DSLR-kameraer som bruker CPU-klar linser (som inkluderer de fleste digitale kameraer) vil automatisk kommunisere med blits for å justere ISO og brennvidde. Når du bruker en manuell-fokus linse eller et objektiv uten CPU, som du kan med en eldre film SLR, må du stille inn blitsen manuelt for hvert skudd. For å få tilgang definerte innstillinger, trykk og hold "SEL" -knappen på fjernkontrollen og trykk deretter på venstre og høyre for å endre innstillinger.

5 Trykk på tilt-låseknappen på siden av SB-800 og deretter vippe den øverste delen av flash hele veien frem. LCD-panelet på blitzen viser alle opptaksinformasjon fra kameraet. Hvis du bruker et zoomobjektiv, prøv å rotere fat for å zoome inn og legg merke til hvordan blitsen justerer.

6 Komponer bildet ditt som du normalt ville, og trykk deretter utløserknappen halvveis til autofokus og klar blitsen. Kontroller at Klar-lampen på blitsen er på og deretter trykke på utløserknappen helt ned for å utløse blitsen og ta bildet.