2002 Silverado Trailer Wiring

Chevrolet Silverado automatiske girkasser er utstyrt med en Tow / Haul modus for bruk ved sleping, som inkluderer noen av brukeren komponenter eller kabling. 2002 Silverado var en del av en serie med modell år som inneholdt en fabrikkmontert sjupinners tilhengerfestet er montert bak på bilen ved siden av slepet pakken. Fordi lastebil ble avlyttet av produsenten, et sett med sikringer var fabrikk installert for å beskytte kretser. Den dedikerte sikring styret er plassert i motorrommet, til førersiden av motoren. Gjør deg kjent med tilhengeren ledningsnett i 2002 Silverado er en enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Åpne lastebilens hette. Finn dedikerte sentralen til førersiden av motoren, over hjulbrønn. Åpne sikringsdekselet ved å trykke på støpt plast tungen i bunnen, slik at det ikke lenger ligger i kjeften, og løft sikringsdekselet mot deg og oppover.

2 Referere til brukerhåndboken for å identifisere sikringene. Vanligvis de er ordnet fra venstre til høyre i følgende rekkefølge: back-up lys, venstresving / bremselys, høyresving / bremselys, trailer brems kontrolleren og varselblinklys.

3 Se etter en annen sikring panel i fører fotbrønnen hvis turn / brems sikringer er fraværende. 2003 modell år Silverado har sine sikringer i dette stedet, og noen sene 2002-modellene ble utstyrt med den endrede utstyr.

4 Finn en separat sikring inne i hovedsentralen ved siden av batteriet i motorrommet, merket "Trailer Park." Denne sikringen er en tyngre rating og styrer side krets, slik at hvis en stor trailer med mange kjørelysene taues standard sikringen ikke er pålagt tunge.

Hint

  • Se i hanskerommet hvis du ikke har en bremsestyring forhåndsinstallert. Chevrolet utstyrt flere modell år, inkludert 2002, med en bremsestyring sele som var i hanskerommet da lastebilen forlot fabrikken.