Hvordan justere timingen på en Jeep TJ

Justere timing på en Jeep TJ tar en timing lys og tilstrekkelig kunnskap om en motor og tilhørende komponenter. Og mens du sjelden trenger å justere timingen på en Jeep TJ motor (fordi timingen er styrt av datamaskinen), lærer du hvordan du kan fremme eller forsinke tidspunktet på Jeep TJ i tilfelle at det er nødvendig.

Bruksanvisning

Hvordan justere timingen på en Jeep TJ

1 Hvordan justere timingen på en Jeep TJ

Hekt timing lys opp til nummer 1 sylinder ledningen på motoren din Jeep TJ. (Dette er sylinder ledningen nærmest radiatoren på forsiden av motoren.)

2 Hekt kablene av timing lys opp til de positive og negative terminaler på Jeep batteriet. Den røde kabelen kobles til den positive terminalen og den svarte kabelen kobles til den negative polen.

3 Slå på motoren og tar sikte på timingen lys på den harmoniske balanserer. Tidspunktet lys vil fortelle deg hvor timingen er for tiden på.

4 Finn 1/2-tommers bolt på passasjersiden av motoren, ved siden av distributøren. Løsne bolten med skiftenøkkel, men ikke fjerne den.

5 Med motoren fortsatt kjører, slår distributøren med eller mot klokken, avhengig av hvordan du vil at timingen for å fremme eller hemme. Ørsmå bevegelser vil justere timingen på en Jeep TJ motor.

Hint

  • Hvis du ikke har justert timingen tidligere, og tror timingen belte er dårlig, er det mest sannsynlig banke sensor eller spy posisjon sensor som er dårlig, ikke timingen.
  • Hvis du slår distributøren for langt, vil motoren sluttet å kjøre. Det er derfor det er så viktig å bare gjøre små justeringer til Jeep timing.If du trekker bolten helt ut og prøve å ta distributøren ut, vil det være svært vanskelig å få den tilbake i right.If du har sprukket tennplugg ledninger, det er en endring du kunne få sjokkert. Vær forsiktig for å unngå skade.