2002 Nissan Frontier baklys Removal

Nissan Frontier dukket opp i det amerikanske markedet i 1998 årsmodell, som erstatning for Hardbody pickup. I 2001 Nissan redesignet Frontier, gir det en mer aggressiv design og en mer elegant grensesnitt. De baklys forsamlinger i 2002 Frontier var lik den første generasjonen, og erstatte dem er ganske grei.

Lampetype

2002 Frontier sin baklys og bremselys bruker samme pære. Dette pære er en type 3157, og den har to filamenter innsiden av det. En gløde lyser for baklys når du slår på frontlyktene, og den andre filament lyser opp når du trykker på bremsepedalen.

Fjerne baklys

Åpne Frontier er bakluke og fjern de to baklys montasje-festeskruene fra den indre delen av baklys forsamlingen - i bakluken jamb - ved hjelp av en skralle og socket. Trekk baklys enheten bort fra baksiden av lastebilen. Vri baklys socket - den øverste kontakten på baksiden av baklys forsamlingen - mot klokken, og trekk det fra baksiden av baklys forsamlingen. Trekk lyspæren ut av baklys socket, ved hjelp av en liten wiggling bevegelse.

Sett på baklys

Ta en ny type 3157 lyspære, med en ren, lofri klut, og trykk den inn i baklys kontakten. Sett i kontakten og ny pære inn i baklys montering og vri den med klokken for å låse den på plass. Sett baklys forsamlingen tilbake i baklys forsamlingen seng på baksiden av Frontier og stram baklys forsamlingen holdeboltene. Lukk bakluken.

forholdsregler

Når du installerer den nye lyspæren, må du ikke ta den med bare hendene, som olje fra hendene kan føre til for tidlig pære svikt. Bruk en ren, lofri klut for å forhindre dette. Ikke rist pære når du installerer det, som glødetråden inne kan brekke.