2002 KIA Sportage Fan Belt Removal

2002 KIA Sportage Fan Belt Removal


Flere beltesystem har sine fordeler: Hvis man beltet bryter, men de andre er fortsatt fungerer fint, så du bare løse tilbehør som er koblet til den ødelagte beltesystem. I tilfelle av en 2002 Kia Sportage, viftereimen kan også kobles til dynamoen, og uten det, vil du miste all elektrisk strøm på bilen. Det er ikke så vanskelig å erstatte viftereimen, men det kan være litt vanskelig, noe som gjør dette til en 45-minutters jobb.

Bruksanvisning

1 Pop panseret og finn dynamo på øverste høyre hjørne av motoren. Bruk 3/8 tommers skralle og socket å løsne boltene på dynamoen.

2 Finn drivremmen justeringsbolten, like ved siden av distributør cap og dynamoen. Fjern låsebolt på siden av den gjengede bolten med 3/8-inch skralle og socket, deretter løsne justeringsskruen med skralle til du kan trekke av viftereimen.

3 Plasser erstatning viftereimen på motoren trinser, og pass på at det ikke er vridd eller bøyd langs stien. Deretter skru justeringsbolten av dynamoen til viftereimen er stram, deretter installere låsebolten på justeringsskruen.

4 Trekk til dynamo boltene med 3/8-inch skralle og socket. Til slutt, starte bilen og sørg for at beltet beveger seg jevnt, uten problemer.