2002 Jeep Wrangler Specs

2002 Jeep Wrangler Specs


Jeep Wrangler ble først brukt som et militært kjøretøy, som det forutsatt en pålitelig transportmiddel. Over tid ble Wrangler en dagligdags redskap for både daglig pendling og off-road moro. 2002 Wrangler er en tøff modell som gir både komfort og driftssikkerhet.

Opptreden

2002 Jeep Wrangler er drevet av en 2,5-liter, 4-inline foran motor som leverer 140 ft-lbs. dreiemoment med 5400 RPM. Motoren har også en 98,4 mm boring, 81 mm slaglengde og en 9,1 kompresjonsforhold. 2002 Wrangler inkluderer en 20-gallon blyfri bensin tank med en multiinjeksjonsdrivstoffsystemet.

Ytre

2002 Jeep Wrangler har metallic / høyglans maling og både foran og bak sorte støtfangere. Det er en myk manuell konvertible taket variabel periodisk vindusviskere, samt både fører og passasjer sorte sidespeil som er eksternt justerbar. Den 2002 Wrangler har også halogenlykter og en fast bakvinduet.

Egenskaper

2002 Jeep Wrangler har vinyl møbeltrekk, en front-sete 12-volts strømuttak, askebeger, sigarettenner, delvis konsoll med åpen oppbevaringsboks, koppholdere og dørlommer. I tillegg er det en 4,11: 1-forhold aksel og de to bakre skivebremser, samt to fremre ventilert plater. Til slutt, har 2002 Wrangler bjelke foran bakhjulsoppheng og stabilisatorstag stiv med spiralfjærer.

Sikkerhet

Standard sikkerhetsfunksjoner for 2002 Jeep omfatter både fører og passasjer kollisjonsputer foran med et "slå av" alternativet. Det er tre-punkts hjul høydejusterbare sikkerhetsbelter for både fører og passasjer. Dette jeep inkluderer også en låsbar hanskerommet. Til slutt, ekstra sikkerhetsfunksjoner bestå av fast bøyle konvertible veltebeskyttelse, samt understell beskyttelse for drivstofftanken og overføre saken.