2002 Harley Davidson Ultra Classic Specs

2002 Harley Davidson Ultra Classic er en touring motorsykkel. Det er også kjent som "Ultra Classic Electra Glide", eller ved sitt identifikasjons navn; "FLHTCI." Motorsykkelen har bat-fløyen styret, en lav vibrasjon motor og elektronisk innsprøytning. Den leveres standard med en passasjer ryggstøtte, saddlebags, et stereoanlegg, og full instrumentering. Det kan velges mellom to-tone sølv og svart, våpenmetall og blå og rød og hvit perle.

kjennetegn

Den HD Ultra Classic har noen viktige elementer. Den leveres med en gaffel montert kåpe, og har lavere fairings med lagringsspor. Lagring inkluderer også glassfiber saddlebags, bagasje liners, og en Tour-Pak. Den leveres standard med to baklys, intercom og elektronisk cruise control. Den stereo er en fire-høyttalersystem med 40 watt per kanal. Hjulene er ni-eikers uthulet, støpt aluminium legering. Fronten på sykkelen har en standard klar Lexan frontrute, og et enkelt kvarts halogen hodelykt. Sykkelen også sport "selvdempende" blinklys.

Opptreden

2002 Harley Davidson Ultra Classic bruker en 45-graders, Twin Cam 88 motortype. Den har en forskyvning av 1450 cc eller 88 kubikk inches. Motoren er luftkjølt, og har en elektronisk sekvensiell port bensininnsprøytning. Motor mount er vibrasjonsisolert. Sin overføring er en fem-trinns på en dobbel rad kjede.

Opphengningssystemet består av en front 116 mm teleskoppatron. Bakhjulsopphenget er en 72 mm luft justerbar sjokk system. Bremsene er dual-stempel calipers. De bruker patenterte rotorer som har ensartet ekspansjon. Sykkelen har en lengde på 98,3 inches og en 63,5 tommers akselavstand. Turen høyde er 30,7 inches i laveste stilling. Drivstofftanken kan holde 4 liter, og har en reserve av en gallon. Den gjennomsnittlige toppfart på Ultra Classic er 102,5 mph. Det kan få fra null til 60 mph på åtte sekunder.

Priser

2002 Ultra Classic er en luksuriøs touring sykkel i middels prisklasse. Kjøpe en ny er ikke lenger mulig som produksjonen ble avviklet. Brukte modeller og deler er fortsatt i stor grad tilgjengelig. Som i 2010, en 2002 Harley Davidson Ultra Classic varierer fra $ 11,000 til $ 12.000. Disse prisene vil variere noe basert på kjørelengde og tilstand.