2002 F-250 V10 Spesifikasjoner

2002 F-250 V10 Spesifikasjoner


Ford lastebiler ble først produsert i 1948. 2002 F-250 kommer i en av tre trimlines: XL, XLT og Lariat. Alle tre trims tilbyr en standard 5,4-liters, åttesylindret motor som kan oppgraderes til en valgfri 10-sylinderblokk i stedet. Innenfor disse tre trims er det også ulike alternativer som kan endre størrelsen og funksjoner av hver lastebil.

Motor og girkasse

2002 F-250 XL, XLT og Lariat trimmer alle kommer med en standard åttesylindret, 260 hestekrefter 5,4-liters motor. Disse tre trimlines tilbyr også en standard sekstrinns manuell girkasse med overdrive eller en valgfri fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. XL, XLT og Lariat har en 3,73, 4,10 og 4,10 akselavstand, henholdsvis. Alle trimlines tilby deltid, firehjulstrekk overføring.

Styring, fjæring og bremser

De XL, XLT og Lariat trimmer tilbyr en bladfjæring med heavy-duty foran og bak sjokk og re-circulating ball styring. F-250 har foran og bak ventilerte skivebremser. XL rir på 16,0-tommers argent stål, kjører XLT på 16-tommers krom og Lariat kjører på 16-tommers sølv lettmetallfelger.

Interiør sikkerhetsutstyr

XL, XLT og Lariat alle har ABS-bremser, enten for bakhjulene, på to-wheel drive trimmer, eller alle fire hjul, på firehjulstrekk trimmer. Alle trims tilbyr også en driver-side airbag og en passasjer airbag.

Interiør Sitteplasser og Eksteriør

XL og Lariat kan alle sete opp til seks passasjerer. Både to-wheel drive og firehjulstrekk XLT Shortbed Trimline har tre passasjerer, mens alle andre XLT trimlines kan holde opp til seks personer. Baksetet på alle tre trimlines er sittebenker. F-250 har en bakre trinn støtfanger, en trailer sele og en tilgjengelig trekkrok.