Hvordan Endre oljefilter i en 2007 Chevy Impala

Hvordan Endre oljefilter i en 2007 Chevy Impala


Oljefilteret på 2007 Chevy Impala er plassert på siden av bunnpannen. Den olje inn i bunnpannen må tømmes fullstendig fra bunnpannen før du fjerner oljefilteret fra oljepumpen. Oljefilteret fjernes og monteres ved å skru den inn i bunnen av oljepumpen. Du trenger en spesiell oljefilter fjerning verktøy for å skru av oljefilteret.

Bruksanvisning

1 Jack forsiden av Chevy Impala fra bakken ved hjelp av gulvet jack; støtte fronten på et par bukker. Få under motoren og plasser den renne pannen under bunnpannen. Fjern pluggen på bunnen av bunnpannen med skralle sett; la motoroljen renne i avløpet pannen. Sett på pluggen til bunnen av bunnpannen.

2 Plasser renne pannen under oljefilteret. Plasser oljefilter fjerning verktøyet over oljefilter og vri oljefilteret ut av motoren i en mot bevegelse. La de resterende motoroljen renne i avløpet pannen og hell olje inn filteret i avløpet pannen.

3 Fyll det nye oljefilteret med ny motorolje. Gni noen av motoroljen rundt gummipakningen og skru det nye oljefilteret inn i motoren. Skyv ut fra undersiden av fronten og bringe renne pannen med deg.

4 Løft fronten av Chevy Impala med jack og fjerne jack stands. Senk Chevy Impala tilbake til bakken.