2002 Dodge Durango Spesifikasjoner

2002 Dodge Durango var en SUV som delte mange designelementer med Dodge Dakota pickup lastebil. Cargurus.com ga 2007 Durango solide karakterer for en stor SUV, forklarer at bilen hadde rikelig med kraft og overlegen håndtering, men det generelle inntrykket ble noe hemmet av lav drivstofføkonomi. De grunnmodeller ble tilbudt i to-wheel drive; ble imidlertid mange modeller utstyrt med robuste firehjulstrekk for dårlige værforhold og off-road kjøring. Dodge tilbudt ni modell varianter: SLT, SLT 4WD, SLT Plus, SXT, SXT 4WD, SXT Plus 4WD, Sport, Sport 4WD, og ​​R / T 4WD.

Motor

To motoralternativene var tilgjengelig for 2002 Dodge Durango. Den største og mektigste alternativet var 5,9-liters åttesylindret motor som kjørte på 245 hestekrefter. Denne motoren ble bare tilbudt på R / T 4WD modell. Alle andre modeller kom utstyrt med en litt mindre 4,7-liters åttesylindret motor som nådde 235 hestekrefter.

sendinger

Bare to overføringstyper ble tilbudt for 2002 Durango: en fire-trinns automatisk og en fem-trinns automatgirkasse. Begge alternativene holdt en overdrive-funksjon. En manuell girkasse ble ikke tilbudt i 2002 årsmodell.

Interiør

Å være en av de større tilgjengelige SUVer i 2002, Durango hadde et stort og komfortabelt interiør som sitter opptil åtte passasjerer. Det var 39,8 inches av foran takhøyde og 40,2 inches av bakre takhøyde. Benplass var 41,9 inches for fram ryttere og 37,3 inches for bakre ryttere. Rikelig hip plass ble også omtalt med 56,9 inches klaring foran og 56 inches i ryggen. Bilen hadde 50,5 kubikkfot bagasjeplass, og ca 88 kubikkmeter lasterom. Standard interiør funksjoner inkludert klimaanlegg, cruise control, elektriske vinduer, Sentrallås, speil, og Infinity lydsystem. Flere eksklusive alternativer, for eksempel skinnseter og et navigasjonssystem, var også tilgjengelig.

dimensjoner

Den gjennomsnittlige bruttovekt på 2002 Dodge Durango var 6,050 lbs. SUV gjennomsnitt 193,5 inches i lengde, 71,3 inches i bredden, og 70,5 inches i høyde. Akselavstanden var 116 inches, og bakkeklaring var 8,5 inches.

Sikkerhet

Standard sikkerhetsfunksjoner på kjøretøyet var fire hjul, anti-lock pauser, de drevne kollisjonsputer og passasjer. Valgfrie hodekollisjonsputer var også tilgjengelig, men sidekollisjonsputer ble ikke tilbudt. 2002 Durango ikke har også muligheten til jernbane eller stabilitetskontroll. The Durango ble tildelt en fire-stjerners kollisjonstester for fører og passasjer sidekollisjoner.

Brensel

Drivstoffkapasiteten for alle 2002 Dodge Durango modeller var 25 liter. Den under gjennomsnittet gass kjørelengde varierte fra 12 miles per gallon (mpg) til 19 mpg.