2002 Civic slavesylinder Bleeding Process

2002 Honda Civic kommer med en 1,7-liters firesylindret motor og en manuell girkasse (hvis montert). Clutchen system på 2002 Honda Civic er fullt hydraulisk, som betyr at den har en clutch master sylinder og en clutch slave sylinder. Clutchen slavesylinder er festet til fronten av motorblokken og strekker seg et stempel inn i transmisjonshuset. Når clutchen anvendes, gjelder det trykk til arbeidssylinderstempelet. Dersom det er luft i slavesylinderen, blir stempelet ikke strekke seg fullstendig, noe som hindrer clutchen fra fullstendig frakopling fra motoren. Clutchen hydrauliske systemet bruker standard DOT3 bremsevæske.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen og sett på parkeringsbremsen. Sett manuell girkasse girvelgeren i nøytral posisjon. Løft bilen panseret og støtte den med hette prop stang.

2 Åpne lokket på brake master sylinder væskebeholderen og fyll den med Honda DOT3 bremsevæske.

3 Fest den klare slangen til lufteventilen plassert på høyre side av slavesylinder (vender mot førersiden forhjulet). Direkte den andre enden av den klare slangen i beholderen med bremsevæske.

4 Løsne lufteventilen ved å vri det mot klokken med 5/16-tommers linje skiftenøkkel. Be en hjelper til å presse clutchpedalen til gulvet sakte. Når pedalen pumpes, væske og luft støter fra slavesylinderen gjennom den klare slangen. Be hjelperen å holde pedalen i gulvet. Stram lufteventilen. Be hjelperen for å slippe clutchpedalen.

5 Gjenta trinn 4 til det ikke lenger er noen luftbobler blir presset gjennom den klare røret. Stram lufteventilen tettsittende. Fjern den gjennomsiktige rør. Toppen av clutch master sylinder med Honda DOT3 bremsevæske. Senk og lås bilen panseret.

Hint

  • Det er viktig at assistenten ikke løfte foten fra bremsepedalen mens du har lufteventilen åpen. Gjør du det suger luft opp i systemet; dette er et mindre tilbakeslag hvis du bare lufting av systemet, og et potensielt stort problem hvis du refylle det som du blør.
  • Bremsevæske er vannløselig; tillater ikke vann å komme nær den, og ikke la hetten av.
  • Bremsevæsken er etsende for billakk. Hvis bremsevæsken kommer i kontakt med kroppen av kjøretøyet, skyll umiddelbart med vann.