2002 Chrysler Town & Country Lift Gate Problemer

Eiere av Chrysler 2002 Town and Country kan oppleve ulike problemer med strøm lift gate. The National Highway Traffic Safety Administration åpnet en etterforskning i 2004 på grunn av flere klager angående makt 2001-2003 modell heiseporter åpne mens kjøretøyene var i bevegelse. En tilbakekalling ble utgitt i 2005, men bare for 2003-modeller, forlater 2002 by og land eiere er ansvarlige for den økonomiske byrden av heis gate reparasjoner.

Unnlatelse av å åpne

Eiere av 2002 Town and Country har klaget til NHTSA at heisen gate noen ganger ikke vil åpne med strømknappen, fjernkontroll eller manuelt. En forbruker sier at problemet har vært til stede i kjøretøyet siden datoen den ble kjøpt fra forhandleren. Ingen tilbakekalling er utstedt for å løse dette problemet.

Vanskelighetsgrad Låse

Drivere av 2002 Chrysler Town and Country biler har rapportert til NHTSA ulike problemer i å få heiseporter å klinke når du bruker tastaturet. Låsen kan åpnes delvis veien og forbli sånn. RepairPal sier at oppdatering av modulen programvaren kan fikse tastaturet problem.

åpner Vilkårlig

Forbrukerrådet klager til NHTSA tyder på at noen heiseporter på 2002 Chrysler Town and Country kjøretøyer åpne tilfeldig mens kjøretøyet er i bevegelse eller når kjøretøyet er skiftende i stasjonen. Forbrukerne har blitt fortalt av autoriserte forhandlere at årsaken til problemet er ukjent.