2002 Buick Rendezvous Specs

JD Power ga 2002 Buick Rendezvous en pålitelig vurdering litt bedre enn sin "Om Gjennomsnittlig" rating. Rendezvous, en ledende modell for Buick, er et mellomstore crossover, en bil på en bil chassis med de fysiske egenskapene til en SUV. 2007 årsmodell var Rendezvous siste.

typer

Det var to trims tilgjengelig for 2002 Buick Rendezvous - CX og CXL. Den CXL har fasiliteter CX ikke, som makt skinnseter, en tredje rad med sitteplasser og en ryggesensor.

Opptreden

2002 Buick Rendezvous var utstyrt med en 3,4-liters V6-motor og en fire-trinns automatisk girkasse. CX er tilgjengelig med forhjulsdrift eller firehjulsdrift. Jo mer ønskelig firehjulsdrift var standard på CXL.

Størrelse

Rendezvous CX har plass til maksimalt fem passasjerer. Med setene foldet, har det 109 kubikkmeter lasterom. Den CXL har sitteplasser for syv passasjerer. Drivstofftanken har en kapasitet på 18 liter. De Rendezvous tjent EPA drivstofføkonomi estimater på 17 miles per gallon i byen kjøring og 24 mpg på motorveien.

Egenskaper

Standard funksjoner på Rendezvous inkludert cruise control, ABS-bremser, nøkkelfri adgang og en strøm lift gate. En alarm system, privacy glass og barnesikker bak dørlåser er standard sikkerhetsfunksjoner.