2001 Toyota Tacoma Specs

2001 Toyota Tacoma Specs


2001 Tacoma er en del av den første generasjonen av lastebiler produsert av Toyota Motor Company. Den Tacoma ble produsert som en kompakt alternativ til full størrelse Toyota Tundra pickup lastebil, tilgjengelig i Regular Cab, Xtracab og Double-Cab karosserivarianter. De Xtracab og Double-Cab stiler med plass til fem passasjerer. Trim alternativene inkluderer basen, mid-grade SR5, sporty S-Runner og eksklusive begrenset opplag.

Motor og ytelse

The 2001 Toyota Tacoma har en 2694-kubikkcentimeter, 2,7-liter, inline firesylindret motor. Motoren har en 95-millimeters diameter og en 95-millimeter slag, med et 9,5: 1 kompresjonsforhold. Den pickup har en dobbel-overhead cam motor med fire ventiler per sylinder som kan produsere 150 hestekrefter ved 4800 RPM. Den 2,7-liters motoren genererer 177 fot-pounds av dreiemoment ved 3600 RPM. S-Runner var også utstyrt med en valgfri 190-hestekrefter V6-motor. 2001 Tacoma ble tilbudt med enten en fire-trinns automatisk eller fem-trinns manuell girkasse. Den compact`pickup har en 18,5-liters drivstofftank som tar vanlig blyfri bensin. The 2001 Toyota Tacoma med firehjulsdrift har en EPA drivstofføkonomi på 20 miles per gallon på motorveien og 17 MPG i bytrafikk.

standard~~POS=TRUNC

Standarden 2001 Toyota Tacoma pickup har 15-tommers stålfelger og kommer med en full-størrelse reservehjul. Den har en dobbel-wishbone hjuloppheng foran og et solid live aksel bakhjulsoppheng. Standard interiør funksjoner inkluderer en front center hoftebeltet, sjåfør og passasjer tre-punkts sikkerhetssele bilbelte, bilbelte strammere og sete beltekraftbegrensere. Sikkerhetsutstyret inkluderer fører- og passasjer kollisjonsputer foran og barnesete ankere. Lastebilen har en front benk med klut møbeltrekk. Koppholdere og dørlommer er convenience fasiliteter. Lastebilen har også en front strømuttak, AM / FM-lydsystem, antenne og manuelle sidespeil.

Valg og tilbehør

Forbrukerne kan tilpasse sin 2001 Toyota Tacomas med flere tilgjengelige valgfrie funksjoner og tilbehør. For underholdning, kan en kassett eller CD-spiller legges til standard AM / FM stereo. I stedet for foran benk, kan forbrukerne velge front bøtte seter. Dørlåser og elektriske vindusheiser og bremsene var valgfrie funksjoner. Utvendig alternativene inkluderer stig, en step-side seng, Kjørelys, krom støtfangere og bed liner. Klimaanlegg og cruise control var også tilgjengelig for ekstra komfort og bekvemmelighet.