2001 Toyota Tacoma dørpanelet Flytting Instruksjoner

2001 Toyota Tacoma dørpanelet Flytting Instruksjoner


Enten du ønsker å erstatte døren høyttalerne, må fikse et ødelagt vindu regulator eller bare ønsker å gjøre om interiøret, er en av de første tingene du trenger å gjøre fjerne dørpanelet. Det er ikke mye å dørpanelet i en '01 Toyota Tacoma, og som et resultat, er det ikke veldig vanskelig å fjerne. Denne jobben bør ta ca 15 minutter å gjøre per dør og kan gjøres med noen få spesialverktøy.

Bruksanvisning

1 Plasser vinduet sveiv flytting verktøyet mellom vinduet sveiv og dørpanelet. Skyv verktøyet fremover for å fjerne klippet som holder sveiven på plass, og deretter trekke av kranken. Hvis du har elektriske vinduer, løft opp på strøm vinduet bryterpanel med hendene og ta den ut av panelet. Trekk ut ledningene ved hjelp av hendene.

2 Skru av Phillips-head skruen i midten av interiøret dørhåndtaket med Phillips-skrutrekker. Trekk ut dørhåndtaket og finn plastklips som holder stangen på håndtaket. Skyv klippet ut av stangen med hendene, og trekk stangen ut av dørhåndtaket.

3 Bruk flat skrutrekker for å fjerne de to plasthetter under armlenet. Fjern de to skruene under disse caps med Phillips-skrutrekker.

4 Hold bunnen av dørpanelet med hendene og dra det mot deg for å løsne klipsene. Jobb deg rundt panelet, trekking av klippene hele veien rundt, og løft opp dørpanelet og ta den ut av bilen.