2001 Polaris 325 Oil Specs

2001 Polaris 325 Oil Specs


Polaris Trail Boss 325 ble produsert i begynnelsen av 2000-tallet. Den 2001-modellen, en all-terrain vehicle, har en Gen II stil kroppen. En enkelt-sylindrede motoren makter ATV. Tilgjengelig tilbehør inkluderer en frontruten, setetrekk og speedometer. Selv om bilen er ikke lenger produseres, kan du kjøpe den brukt på nettet eller ved å se gjennom ditt lokale rubrikkannonser.

olje~~POS=TRUNC

ATV har en girkasse olje kapasitet på 11 unser og en motorolje kapasitet på 1,9 liter. Oljekjøler utgjør 0,2 liter dette beløpet.

olje~~POS=TRUNC

Noen syntetiske oljetype arbeider for å drive Polaris ATV.

Oljeskift

Under vanlig bruk, må du endre ATV olje etter hver 50 timers kjøring.

motor~~POS=TRUNC

Motoren benytter en våt sumpsmøring og har et volum på 324. kompresjonsforholdet er 9,0: 1. En luft vifte med en assistert oljekjøler bidrar til å holde motoren på riktig temperatur. Gasstanken rommer opp til 3,7 liter drivstoff.

Størrelse

På 845 pounds, er det ATV av et medium størrelse. Den bakre vekten er 125 pounds, og momentet vekt er 30 pounds. Bilen har en bakkeklaring på 5,5 inches. Det er 46 inches høy og 71,5 inches lang.

extras

Hydrauliske foran, bak, hjelpe- og parkbrems holde bilen på plass. Polaris ATV har frontlykter, baklys og bremselys. En elektrisk start kommer standard. Indikatorer inkluderer fjernlys, høy temp, nøytral og revers.